RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: smallfaifai
打印 上一主題 下一主題
收起左側

中毒......FF02 --> M03 rally!

樓主| smallfaifai 發表於 2007-9-15 15:10:06 | 只看該作者
開工……

最奇怪係為左遷就玩rally要升高D,前臂結果用番原裝……tech racing  o個份都係玩番普通玩法好少少……不過有少少唔fit位,要磨下先順……

玩rally都係諗住用黑豬算數……
 樓主| smallfaifai 發表於 2007-9-16 22:19:04 | 只看該作者
到最後都係玩23T……買左隻V16R ESC,睇下得唔得,最緊要係平同埋有後波嘛,玩TKO rally一流……

總算完工!呢一兩日o係屋企試下車先...........

懶,所以用番之前o既膠油壓……

agentjerry 發表於 2007-9-16 22:49:30 | 只看該作者
very classic and beautiful.

hope to see yr real product in TKO.

how abt the speed after yr test?
 樓主| smallfaifai 發表於 2007-9-17 00:04:43 | 只看該作者
原帖由 agentjerry 於 2007-9-16 22:49 發表
very classic and beautiful.

hope to see yr real product in TKO.

how abt the speed after yr test?

未有時間試車呀……

究竟有幾快要試過先知,之前用o係TA04+Novak GT7,就好正!
不過今次放棄用GT7就係因為冇後波……

下星期來啦!
毒魚 發表於 2007-9-17 00:10:40 | 只看該作者
隻殼做display算啦
ryancmlam 發表於 2007-9-17 00:12:54 | 只看該作者
This mini rally shell is very very "handsome".
 樓主| smallfaifai 發表於 2007-9-17 23:22:31 | 只看該作者
原帖由 毒魚 於 2007-9-17 00:10 發表
隻殼做display算啦

呢個殼我會落TKO行一兩圈,等佢有少少沙泥就算……

星期日玩o既時候會帶多隻舊殼去,係之前收架二手M01時收番o黎,有電鍍料o架……不過殘到呢……
觀星是答案 發表於 2007-9-18 03:17:26 | 只看該作者
原帖由 smallfaifai 於 2007-9-16 22:19 發表
到最後都係玩23T……買左隻V16R ESC,睇下得唔得,最緊要係平同埋有後波嘛,玩TKO rally一流……

總算完工!呢一兩日o係屋企試下車先...........

懶,所以用番之前o既膠油壓……

而隻Yokomo 23T都 ...

V16R 裝個 ESC 在車尾會頂住螺絲位, 唔 fit
龍崗小吳 發表於 2007-9-18 18:13:37 | 只看該作者
li5115 發表於 2007-9-19 05:01:34 | 只看該作者
拿拿聲整起佢星期日片翻轉,Martini 等緊你。
wasino3318 發表於 2007-9-20 21:41:38 | 只看該作者
Martini貼紙黐落Cooper殼有創意,效果好sharp,掂!
kenny_Chui 發表於 2007-9-21 22:06:54 | 只看該作者
嘩!...........................$$$$$$$$$$$$
 樓主| smallfaifai 發表於 2007-9-22 17:20:59 | 只看該作者
原帖由 觀星是答案 於 2007-9-18 03:17 發表

V16R 裝個 ESC 在車尾會頂住螺絲位, 唔 fit

唔知呀,我收左隻野落車尾……

樓主| smallfaifai 發表於 2007-9-22 17:22:37 | 只看該作者
原帖由 龍崗小吳 於 2007-9-18 18:13 發表
YEAH!
PO一下我的車!

你的殼是否自己上色的?

我這殼在台北23T買的,已是完成品……
 樓主| smallfaifai 發表於 2007-9-22 17:23:45 | 只看該作者
原帖由 li5115 於 2007-9-19 05:01 發表
拿拿聲整起佢星期日片翻轉,Martini 等緊你。

搞掂啦……
要您車我入去啦 :lol
龍崗小吳 發表於 2007-9-22 18:36:46 | 只看該作者
原帖由 smallfaifai 於 2007-9-22 17:22 發表

你的殼是否自己上色的?

我這殼在台北23T買的,已是完成品……

你的算是復刻版!
我的是M-01用的!
 樓主| smallfaifai 發表於 2007-9-22 18:53:55 | 只看該作者
原帖由 龍崗小吳 於 2007-9-22 18:36 發表

你的算是復刻版!
我的是M-01用的!

原裝車啊!

我最多只可以二手M-01加呢個殼扮原裝……
龍崗小吳 發表於 2007-9-22 22:39:19 | 只看該作者
原帖由 smallfaifai 於 2007-9-22 18:53 發表

原裝車啊!

我最多只可以二手M-01加呢個殼扮原裝……

SORRY!
那是拍照用的,真的玩我也捨不得用。
PO一些之前玩的:
http://tw.video.yahoo.com/video/ ... 8109&gid=155983http://tw.video.yahoo.com/video/play?ei=UTF-8&b=5&vid=228109&gid=155983
 樓主| smallfaifai 發表於 2007-9-22 22:49:20 | 只看該作者
原帖由 龍崗小吳 於 2007-9-22 22:39 發表

SORRY!
那是拍照用的,真的玩我也捨不得用。
PO一些之前玩的:
[url=http://tw.video.yahoo.com/video/play?ei=UTF-8&b=5&vid=228109&gid=155983http://tw.video.yahoo.com/video/play?ei=UTF-8&b=5&vid=228109&gid]http://tw.video.yahoo.com/video/play?ei=UTF-8&b=5&vid=228109&gid=155983http://tw.video.yahoo.com/video/play?ei=UTF-8&b=5&vid=228109&gid[/url] ...

甚麼地方來的?

好掂!
cHRisTiAN 發表於 2007-9-22 22:58:06 | 只看該作者
有冇用AW/雪油封邊?
23T!?好似勁得濟.