RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 老占
打印 上一主題 下一主題
收起左側

GPM 展藝: 雞那牛欄 及 其他金屬配件折扣優惠

關閉 [複製鏈接]
 樓主| 老占 發表於 2008-1-9 01:50:37 | 只看該作者
原帖由 coolboy 於 2008-1-9 01:47 發表

呢個世界上無人覺得錢會太多,你唔見而家所有野都加價無減價嫁咩?
如果真係咁既話,點解D富豪做到老過左退休年齡都唔退休叫佢個後代接手呢?

咁真系唔好意思.推出此等優惠都系我錯.我唔岩.OK未?!
coolboy 發表於 2008-1-9 01:50:56 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2008-1-9 01:32 發表
好老實說:

一個月有四個星期日.眾所周知

而小第駕駛自己的貨灣入台.另加自己ORDER

真系唔知邊日得閒邊日唔得閒

基本上可以話一至六開工時間都與 GPM營業時間有衝突

到星期日.店鋪負責人又未必在店中傾談正式折頭事宜

在下的角色只是當有時間時.可以為版友爭取一些福利

言而.這些福利對於一些沒有建設性.只懂說三道四的八婆

我個人認為你們並無資格去批評別人的問題

說白一點.折扣與否關我鬼事.我又唔系無錢買

當一些認為理所當然.認為別人供車供樓養家人的同時

又要老奉地要實行初步發佈的福利.實在另我覺得難頂

你們如果咁多時間去吃喝玩樂.要求別人的同時

倒不如像甚麼COOLBOY一樣.買野要跟朋友一齊去先有八折

又或者好似另一位版友一樣.安座家中去教人做事.品評別人行為

如果唔耐煩.認為人家發佈四個月都沒有結果

就系度嘈嘈閉閉.似乎有點不洽當

將來(鍵全)及(展藝)的所有優惠

在下將會暫時留待: 遙控重工株式會社會員優先 

利用專用印制優惠卷實行

另外不會再作公開發佈推廣此等折扣等等

多謝你倆寶貴的意見及批評.

我讀書讀得好少成績又差,請問紅色字又點解呢??
coolboy 發表於 2008-1-9 01:52:51 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2008-1-9 01:50 發表

咁真系唔好意思.推出此等優惠都系我錯.我唔岩.OK未?!

你咩唔岩?做咩無啦啦講唔好意思?一齊討論都要講唔好意思?占兄你太客氣了
 樓主| 老占 發表於 2008-1-9 01:53:05 | 只看該作者
原帖由 coolboy 於 2008-1-9 01:50 發表

我讀書讀得好少成績又差,請問紅色字又點解呢??

我想問除左捉字失遊戲.你做有咩可做?

其實我想講. 我幹甚麼要交待太多細節俾一些閒人知道呢?
coolboy 發表於 2008-1-9 01:54:58 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2008-1-9 01:53 發表

因為有人曾經話某些人無文化所以我先想玩呢d遊戲姐!
coolboy 發表於 2008-1-9 01:56:18 | 只看該作者

你不停問自已又不停地從覆.....我都答唔到你.....
 樓主| 老占 發表於 2008-1-9 02:02:12 | 只看該作者
原帖由 coolboy 於 2008-1-9 01:54 發表

因為有人曾經話某些人無文化所以我先想玩呢d遊戲姐!

如果你想講一D離題既野

唔緊要.我可以幫你禁言數天冷靜一下.

因為閣下多次擾亂遙控工房版規

或者你要玩遊戲都無問題

反正你個ACC要黎反抗.報復.揚名立萬等
coolboy 發表於 2008-1-9 02:17:32 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2008-1-9 02:02 發表

如果你想講一D離題既野

唔緊要.我可以幫你禁言數天冷靜一下.

因為閣下多次擾亂遙控工房版規

或者你要玩遊戲都無問題

反正你個ACC要黎反抗.報復.揚名立萬等

我acc唔只占兄你所提個幾點!仲有交流改遙控車心得,買賣二手遙控物品、結交玩遙控車既朋友等等!我一直都係圍住GPM既遙控版友有折頭黎講,我認我係無講到雞那牛欄既事,但都唔代表我離題姐??
板主大大你禁我言數日已經好好,因為我既偶像中山利達兄已經係遙控工房消失左

coolboy 發表於 2008-1-9 02:18:25 | 只看該作者

咁又算唔算離題?我答你野炸喎??
 樓主| 老占 發表於 2008-1-9 02:27:57 | 只看該作者
原帖由 coolboy 於 2008-1-9 02:17 發表

我acc唔只占兄你所提個幾點!仲有交流改遙控車心得,買賣二手遙控物品、結交玩遙控車既朋友等等!我一直都係圍住GPM既遙控版友有折頭黎講,我認我係無講到雞那牛欄既事,但都唔代表我離題姐??
板主大大你禁我言 ...

超級版主唔單止有我一個

呢度仲有好多論壇管理員

分區版主或副版主等等

當初我只系將你所謂偶像禁言

其後由於他嚴重違反版規.粗言等被其他版主刪除户口

難道你還認為自己所說的玩遊戲跟 GPM折頭及牛欄有關!?

coolboy 發表於 2008-1-9 02:36:29 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2008-1-9 02:27 發表

超級版主唔單止有我一個

呢度仲有好多論壇管理員

分區版主或副版主等等

當初我只系將你所謂偶像禁言

其後由於他嚴重違反版規.粗言等被其他版主刪除户口

難道你還認為自己所說的玩遊戲跟  ...

遊戲係你提起既,你唔問我點會講?
其實我地兩個而家都離晒題,但係又係邊個導出呢?
coolboy 發表於 2008-1-9 02:37:10 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2008-1-9 02:34 發表

佢同一IP有大把戶口可以用

呢點你無需同佢操心

咁我就放心啦!
AMAT 發表於 2008-1-15 17:10:32 | 只看該作者
所有由老占所稱提供之優惠,一概與遙控工房無關.

敬請留意
AMAT 發表於 2008-1-16 14:44:21 | 只看該作者
有關之優惠,得到GPM方面証實下,已經於2007年12月31日全部停止.

2008年將會以另外之形式作出優惠,希望各版友留意.