RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: dio0222
收起左側

油雞界既師兄認為現時邊架1/10車最好走呢?

關閉 [複製鏈接]
smp 發表於 2007-9-20 15:26:29 | 顯示全部樓層
竟然 05T 好跑過 05RR?
 樓主| dio0222 發表於 2007-9-20 20:16:35 | 顯示全部樓層
梗係啦 05rr香港唔係好多人玩家咋=.= 差唔多啦
白色巨塔 發表於 2007-9-28 12:16:41 | 顯示全部樓層
3R 就黎追到 NT1 啦,奸爸爹!
amber 發表於 2007-9-29 18:39:47 | 顯示全部樓層
nightgod 發表於 2007-10-1 01:12:20 | 顯示全部樓層
正野        
amber 發表於 2007-10-3 22:10:35 | 顯示全部樓層
原帖由 水野太知 於 2007-8-27 16:46 發表
我有個老手fd都覺得720其實唔係咁好,3R比它還要好,佢都提議我換車就簡xray...應該係你所講既NT1~~~~

無限量 精神上
支特
amber 發表於 2007-10-3 22:12:48 | 顯示全部樓層
無限
量 精神上
支持
silvia_s13 發表於 2007-10-3 22:15:13 | 顯示全部樓層
TG10 MK2 IS A GOOD CAR TOO
WHY HAVEN'T IN THE LIST??
Mosscar 發表於 2007-10-9 11:19:47 | 顯示全部樓層
原帖由 silvia_s13 於 2007-10-3 22:15 發表
TG10 MK2 IS A GOOD CAR TOO
WHY HAVEN'T IN THE LIST??

哥個年代可能仲系"Good Car"
而家.....UM.......
笨仔 發表於 2007-10-10 11:31:40 | 顯示全部樓層
車仔呢樣野,多人玩嘅牌子,即係代表佢受歡迎,呢啲多少都係名牌效應影響,見冠軍車手用咩車嬴,咁就話嗰格快好走,買喇!其實好唔好走都要睇好多因數嘅!如果你係新手,比部NT1你玩,都未必快得過有經驗玩05T嘅走,咁除咗好車都要睇人嘅.當然,有格好車自然就比多啲信心自己,揸落去都定啲喇!其實玩車除咗要快之外,最重要磨練自己嘅修養品德,咪被人撞吓你就XYZ人地先得架,條路你嫁,咁慢,行X埋一邊喇!呢啲咪係......有錯請見諒!

taky 發表於 2007-10-10 11:48:16 | 顯示全部樓層
完全贊同笨仔兄既講法............
大家要玩得開心.....收養,品德係好重要架.......
撞吓你就XYZ人既人真係唔係好要得.....等到個個
一見你落場就收起部車...你未唔會撞到人law....一個人玩,睇你到時仲有冇興趣玩落去.......有錯請見諒!
amber 發表於 2007-11-6 14:43:26 | 顯示全部樓層
原帖由 taky 於 2007-10-10 11:48 發表
完全贊同笨仔兄既講法............
大家要玩得開心.....收養,品德係好重要架.......
撞吓你就XYZ人既人真係唔係好要得.....等到個個
一見你落場就收起部車...你未唔會撞到人law....一個人玩,睇你到時仲有冇 ...

yes we too
serpent715 發表於 2007-11-17 20:44:23 | 顯示全部樓層
原帖由 amber 於 2007-9-29 18:39 發表

me too
i have 3r

而家D  kit 車架架都差吾多姐!我都系句好吾好走 好睇對手自己對 吾系淨睇架車
serpent715 發表於 2007-11-17 20:53:59 | 顯示全部樓層
原帖由 heiman 於 2007-8-29 02:12 發表
3R係咪因為多人有咋~無限4唔係應該好跑過3R咩

萬2分認同  3R因為平  多件買咪多人玩囉!!法拉利少人有但糸應該好走過哥露娜掛!!!!
amber 發表於 2007-11-21 23:17:26 | 顯示全部樓層
原帖由 serpent715 於 2007-11-17 20:53 發表

萬2分認同  3R因為平  多件買咪多人玩囉!!法拉利少人有但糸應該好走過哥露娜掛!!!!

喺呀!喺呀!
水野太知 發表於 2007-11-23 09:08:19 | 顯示全部樓層
原帖由 serpent715 於 2007-11-17 20:53 發表

你拎部幾百萬同十幾萬比.....咁比如3R賣3萬幾蚊,05賣千幾蚊,唔知3R仲有無人玩呢師傅!
coke 發表於 2007-11-23 09:10:07 | 顯示全部樓層
個人意見
以現時來講,應該NT1 係最好走
serpent715 發表於 2007-11-23 18:36:52 | 顯示全部樓層
原帖由 coke 於 2007-11-23 09:10 發表
個人意見
以現時來講,應該NT1 係最好走

NT1 剩係亨受砌ga過程都底 D件Fit到啪啪聲!
rcplayer 發表於 2007-11-30 20:41:49 | 顯示全部樓層
小弟愚問:
因為太耐冇反油車,out咗!
為什麼車頭用80000油,唔用頭直???
有何分別??可否詳述一下???PLEASE

flyman 發表於 2007-11-30 22:24:41 | 顯示全部樓層
原帖由 rcplayer 於 2007-11-30 20:41 發表
小弟愚問:
因為太耐冇反油車,out咗!
為什麼車頭用80000油,唔用頭直???
有何分別??可否詳述一下???

You are out!