RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3325|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(玩貨車必知事項)...變形西方>>>

天生肥美王 發表於 2007-8-24 02:04:54 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
話說~~~除左每年既7月28日外.....係自己屋企樓下約人玩車~~~會無神神連人帶車...比西人"MEGAJIM"摧毀......搞到大家人心惶惶......
什至乎有d唔信邪既傢伙...佢地照咁樣去約人玩車....但最後.....全部被人間蒸化.....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

但篇篇..........就係會有人唔怕~~佢地誓要尋回消失的隊友~~~什至要消滅"MEGAJIM"!!!

佢地就係肥美派!!!>>>又名"FATOBOTS"!!

登錄/註冊後可看大圖

肥頭

登錄/註冊後可看大圖

肥人樂

登錄/註冊後可看大圖

肥米

登錄/註冊後可看大圖

肥寶

登錄/註冊後可看大圖

什至乎車主失蹤~~~自己都會行出黎既~史上最長途1:14貨車之王"中山之移動城堡!!!

樓主| 天生肥美王 發表於 2007-8-24 02:16:21 | 只看該作者
由於知道~~此行動失敗既話~~~就以後唔可以約人係自己樓下玩車~~~什至乎要出到尖沙咀玩~~
SO~我地搵D多人D既街道玩~~~以便練習應付尖沙咀勁多人既路面情況>>>

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| 天生肥美王 發表於 2007-8-24 02:31:12 | 只看該作者
之後肥米就8號師令!!出發搵車友!!

登錄/註冊後可看大圖

WA!!!肥米即刻遭MEGAJIM暗算~~!!!WA~~巧慘慘耶!!!

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| 天生肥美王 發表於 2007-8-24 02:40:11 | 只看該作者
無左車主在場~~~"中山之移動城堡"~~變形不能......只好帶車友逃到安全地.....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

肥寶更受左少少傷....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| 天生肥美王 發表於 2007-8-24 02:46:59 | 只看該作者
尋尋覓覓.....但就搵唔到任何其他車友既線索.....大家都好多毛奈...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| 天生肥美王 發表於 2007-8-24 02:51:03 | 只看該作者
正當大家無助時!!!!海面有D異象!!

登錄/註冊後可看大圖

係傳說中既: "遙控生板 之 少年" !!!佢都話要黎助我地一臂之力!!

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| 天生肥美王 發表於 2007-8-24 03:03:04 | 只看該作者
WA!!!"生板少年"係有料到!!!竟然係離我地有1 光年距離以上既一個小島上...(傳說中既吉之島)....發現到利達車主既私人座駕!!!

登錄/註冊後可看大圖

WA!!!事有起色!!!即晚!! "FATOBOTS"~~由"4偉大富豪"為首~~帶領大家纖滅"MEGAJIM" !!!

下回預告>>>

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
lajar 發表於 2007-8-24 04:46:07 | 只看該作者
mrx-2,文記同流動鴨記一夜之間消失,好可怕
boo814 發表於 2007-8-24 19:21:41 | 只看該作者
經過琴日o既練習...我唔怕MEGAJIM喇

登錄/註冊後可看大圖

雖然個樣同行為真係幾恐怖...
但係琴日實習左係多人o既地方玩...我唔怕老尖(沙咀)
一於每年7月28號由朝早07:28玩到夜晚07:28啦...
sfdo 發表於 2007-8-24 19:37:45 | 只看該作者
勁喎,由大埔中心走到大埔墟,仲去到近新達廣場 o個處,真好氣。

(我都係住大埔,可惜冇車可街同你地玩 .....)
 樓主| 天生肥美王 發表於 2007-8-24 21:10:13 | 只看該作者
原帖由 boo814 於 2007-8-24 19:21 發表
經過琴日o既練習...我唔怕MEGAJIM喇

登錄/註冊後可看大圖

雖然個樣同行為真係幾恐怖...
但係琴日實習左係多人o既地方玩...我唔怕老尖(沙咀)
一於每年7月28號由朝早07:2 ...

唔使怕~~有我係樹~~

登錄/註冊後可看大圖
鐵佬 發表於 2007-8-24 21:21:40 | 只看該作者
原帖由 天生肥美王 於 2007-8-24 21:10 發表

唔使怕~~有我係樹~~

登錄/註冊後可看大圖

kakakakkaka你似乎似青山肥美王多d,kakakakakaka
 樓主| 天生肥美王 發表於 2007-8-24 22:18:09 | 只看該作者
原帖由 鐵佬 於 2007-8-24 21:21 發表

kakakakkaka你似乎似青山肥美王多d,kakakakakaka

no la~~~我真名係青山直軸巴士王~~~日日等住燒電變~
乳細無增 發表於 2007-8-24 23:25:18 | 只看該作者
原帖由 天生肥美王 於 2007-8-24 22:18 發表

no la~~~我真名係青山直軸巴士王~~~日日等住燒電變~

好句好句
SteveCKS 發表於 2007-8-25 21:05:06 | 只看該作者
老實講....我唔知樓主想講d 乜
├KEVIN┤ 發表於 2007-8-26 01:37:02 | 只看該作者
公園仔...就我公司樓下....師兄你地邊日玩架....點解我見唔到
錯過左呢d場面
ozsin10 發表於 2007-8-26 14:48:42 | 只看該作者
唔係有人比老占禁止訪問..?
Volvo_FH16 發表於 2007-8-26 16:02:36 | 只看該作者
原帖由 天生肥美王 於 2007-8-24 02:04 發表
話說~~~除左每年既7月28日外.....係自己屋企樓下約人玩車~~~會無神神連人帶車...比西人"MEGAJIM"摧毀......搞到大家人心惶惶......
什至乎有d唔信邪既傢伙...佢地照咁樣去約人玩車....但最後.....全部被人間蒸 ...

咁很邪?係咁就要搞個 0728 頭 7 玩車團啦,界時各車手準時在下午 7 時 28 分一齊喊驚,招回佢地o既亡魂,肥美王先生諗諗佢啦
ps: 有別字勿插
lajar 發表於 2007-8-26 23:40:48 | 只看該作者
你落黎陪我la
boo814 發表於 2007-8-26 23:55:12 | 只看該作者
原帖由 lajar 於 2007-8-26 23:40 發表
你落黎陪我la

我地冇咁易落黎陪你...
我地有練習開...唔怕megajim所以佢打唔死我地