RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: move7648
打印 上一主題 下一主題
收起左側

忍你唔到!! MRR2 ~~

大野 發表於 2007-8-26 21:02:55 | 只看該作者
我個FD只係一個普通客人,

HKD1,280.00都係定價
cyken2512 發表於 2008-1-4 20:57:35 | 只看該作者
师兄,其实我想问一样野,好耐~~买台Xpress Mini Road Runner II (MRR2) - Pro Kit (Version 2.1) ,,,除佐电子野,车壳嗰D之外~~仲要买咩OP件呢????因为我系广州既~~买OP件吾多方便~~想一次买够必买既野咯~~~~~
另外~~我系用直电既~~~系米要买埋电池架呢???应该买边只呢??
cyken2512 發表於 2008-1-7 19:18:06 | 只看該作者
师兄~~~MRR2既103T大减齿陪几多T既摩打齿好啊??????
极速齿比系几多啊???
AMAT 發表於 2008-1-7 23:44:44 | 只看該作者
原帖由 cyken2512 於 2008-1-4 20:57 發表
师兄,其实我想问一样野,好耐~~买台Xpress Mini Road Runner II (MRR2) - Pro Kit (Version 2.1) ,,,除佐电子野,车壳嗰D之外~~仲要买咩OP件呢????因&#2 ...

OPTION唔難買,XPRESS國內代理係由TOPTOY同RCEVO聯辦.

你係買的話可以CONTACT TOPTOY幫手.
架車已經FULL OPTION,其實都唔駛再買O的乜.......
要買O既....臂囉.....大把....實買到.
你到時要ORDER都可以搵TOPTOY幫你手
cyken2512 發表於 2008-1-8 02:22:16 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-1-7 23:44 發表

OPTION唔難買,XPRESS國內代理係由TOPTOY同RCEVO聯辦.

你係買的話可以CONTACT TOPTOY幫手.
架車已經FULL OPTION,其實都唔駛再買O的乜.......
要買O既....臂囉.....大把....實買到.
你到時要ORDER都可以搵TO ...

哦哦~吾该晒啊~~~我都系想问下有咩容易损耗既零件要买,,到时候买车嗰阵买多份之嘛~~稳TOPTOY嗰边对于我离讲就麻烦D咯~~直接离HK买仲快仲稳阵..
另外前后皮带应该都要买多份挂~~听讲玩耐佐皮带会松,但系车架度无得调皮带松紧喔~~~
我平时用开直电,系米要买零件先得噶???网上既图片同说明书都无讲...
问清楚,费事行多转咯~~~
AMAT 發表於 2008-1-8 09:54:24 | 只看該作者
原帖由 cyken2512 於 2008-1-8 02:22 發表

哦哦~吾该晒啊~~~我都系想问下有咩容易损耗既零件要买,,到时候买车嗰阵买多份之嘛~~稳TOPTOY嗰边对于我离讲就麻&# ...

可能我架MRR玩得少......所以我又唔多覺乜O野好易耗損......
cyken2512 發表於 2008-1-8 19:04:56 | 只看該作者
捻过砌TN TA05MINI真系好贵~~~都系玩MRR2好D~~`剩翻D钱买设备同SET车工具好过了~~
 樓主| move7648 發表於 2008-8-24 14:46:53 | 只看該作者
原來都擺在一年, 宜家先開工,
但係一拆開個packing...
衫魚仔 發表於 2008-8-24 14:58:48 | 只看該作者
真係足足有一年.....~
利害利害~!!
jypepe 發表於 2008-8-24 15:09:42 | 只看該作者
原帖由 move7648 於 2008-8-24 14:46 發表
原來都擺在一年, 宜家先開工,
但係一拆開個packing...

miniz 發表於 2008-10-27 17:07:06 | 只看該作者
if all matel parts using blue colour will better than red
Xpress-mini 發表於 2008-12-11 16:59:59 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2007-8-23 05:16 發表

try try ~~

好很多盃呀
楓仔 發表於 2008-12-13 12:21:53 | 只看該作者
邊間買最平????
 樓主| move7648 發表於 2008-12-13 21:42:37 | 只看該作者
唔知仲有無喎
出到V2.1 lu....
呀維 發表於 2008-12-14 13:42:19 | 只看該作者
v2.1係點嫁??
幾錢??
有咩唔同