RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1547|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Fw05t+個頭單....how much?

billlkyy 發表於 2007-8-15 05:40:32 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
.......how much?
Eric_116 發表於 2007-8-15 15:28:41 | 只看該作者
Check this out

http://www.rcmart.com/catalog/pr ... 47&products_id=5879

http://www.rc-union.com/product_ ... 131&products_id=791

Rcmart address:
Dinball Limited
4/F, Morlite Building,
40 Hung To Road,
Kwun Tong,
Kowloon, Hong Kong
Tel(+852) 2858 6382, 2858 6698

RC-Union address:
RM1602.,
PRESIDENT COMM CENTRE 608
NATHAN RD MK,KLN,HK.

RGM-111 發表於 2007-8-16 01:21:33 | 只看該作者
i buy it at KWS  ~150
 樓主| billlkyy 發表於 2007-8-16 02:09:33 | 只看該作者
RGM-111 發表於 2007-8-16 16:22:07 | 只看該作者

回復 #4 billlkyy 的帖子

Yeah!Yeah!
倒錢落海 發表於 2007-8-16 18:55:20 | 只看該作者
請問…你地的頭單洗唔洗攝o-ring?我要用o-ring去令到兩邊既萬向杯固定。
RGM-111 發表於 2007-8-16 23:21:44 | 只看該作者

回復 #6 倒錢落海 的帖子

C兄是指 九骨杯到攝Spacer 定 係 九骨杯 內加O-ring 來頂萬向?

我開頭用3-racing 跟來的膠spacer..後來換了粒Bearing
倒錢落海 發表於 2007-8-16 23:55:59 | 只看該作者
原帖由 RGM-111 於 2007-8-16 23:21 發表:C兄是指 九骨杯到攝Spacer 定 係 九骨杯 內加O-ring 來頂萬向?我開頭用3-racing 跟來的膠spacer..後來換了粒Bearing
係狗骨杯裡面攝o-ring...我唔知係咪買鬼錯左,我好似係買kyosho出既單向,買左返去,裝係裝得落,但兩邊既萬向杯係冇野固定,左右兩邊走來走去...=.=於是我係兩邊狗骨杯裡面攝o-ring,每邊靠支萬向頂返住個杯...=.=