RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: simonwang002
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想換好少少既控¬

樓主| simonwang002 發表於 2007-7-12 20:24:15 | 只看該作者
dio0222 發表於 2007-7-12 20:28:49 | 只看該作者

回復 #20 stig 的帖子

因為3pk比較重同埋佢既design係for gp car多過for ep car
功能呢大約有fail safe,振機功能 不能盡錄 總之好多啦 但係呢d大能大部分係for gp既rc model多囉
stig 發表於 2007-7-12 20:58:17 | 只看該作者
咁ex10又有咩特別功能係for EP car ?
其實功能上係唔係同3pm差不多 ?
 樓主| simonwang002 發表於 2007-7-12 21:11:51 | 只看該作者
原帖由 stig 於 2007-7-12 20:58 發表
咁ex10又有咩特別功能係for EP car ?
其實功能上係唔係同3pm差不多 ?

i don't know,,but i know 3pk is good for gp,,,ex10 is good for ep¬
RGM-111 發表於 2007-7-13 01:45:49 | 只看該作者
3Pk 換 套 Module + reciver 玩埋2.4G 重正.....
我支EX-1   都唔舍得換......我玩油雞 都係just for fun   夠用就得
Kazaf 發表於 2007-7-13 22:03:56 | 只看該作者
請問3PKS咩價位 ? kws 有冇淨控賣 ? thx.
會員 發表於 2007-7-15 01:47:32 | 只看該作者
3pk同3pks分別是否在於Module + reciver 個控本身是否一樣??THS!