RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 有勇冇謀
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新車落地前一定影輯靚相留為記念 暨 升降擔大揭秘

kityancy123 發表於 2007-6-3 23:05:17 | 只看該作者
花哂....噴過佢啦...一係貼d野上去
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2007-6-4 11:43:37 | 只看該作者
原帖由 sl45w 於 2007-6-3 01:43 發表
你部車非常之好玩喎。
早前已經覺得玩到冇野好玩,有 d 悶,田螺又整過喇,升降尾板都整埋,最近重建緊個泥頭車車斗,手頭上就真係冇乜新攪作。睇完你部車之後,心郁郁又想搵 d 野整下,大師,有冇好建議?
小弟 ...

有....小弟提議整 巴士 la..(3軸雙層)...包你起碼整2年都整唔曬....

sl45w 發表於 2007-6-5 17:59:13 | 只看該作者
其實都唔係冇諗過,只不過暫時開唔到數,最簡單都係整部熱狗,四四方方!!

當日你見到我收工咩?哎呀,最新最精彩 0既 一幕睇唔到添。
睇 0黎 要 pm 你傾傾密計,交流一下先。

兄弟,快 d 整返部車丫,好想睇下玩下!!

樓主| 有勇冇謀 發表於 2007-6-5 23:52:56 | 只看該作者
原帖由 sl45w 於 2007-6-5 17:59 發表
其實都唔係冇諗過,只不過暫時開唔到數,最簡單都係整部熱狗,四四方方!!

當日你見到我收工咩?哎呀,最新最精彩 0既 一幕睇唔到添。
睇 0黎 要 pm 你傾傾密計,交流一下先。

兄弟,快 d 整返部車丫,好 ...

GOOD....COME ON.....其實係小弟向 師兄 你學習 o下 先真....