RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 17108|回復: 29
收起左側

[新產品資訊] SNRC R2 最抵玩最齊料嘅彩纖中級入門車

樓主| sean2013 發表於 2018-5-30 10:07:22 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

SNRC R2 最抵玩最齊料嘅彩纖中級入門車,原裝大量金屬配件,MTS 嘅懸掛同埋驅動系統。 好過買全膠入門車改餐死,而且價錢到係三條七 $777.00。
(原裝金屬零件包括) 金屬油壓、金屬牛角、 金屬頭直軸、MTS金屬臂碼、MTS內金屬分體臂媽、金屬萬向、金屬六角呤接合器、金屬差速杯、金屬摩打片(可以用黑豬摩打)、前後防傾桿、金屬大牙接合器、金屬轉向柱、金屬二樓柱、反牙推桿、全車啤呤等等.... 第二時玩舊咗啲底板二樓板仲可以加套 MTS 2018 改件, 變成比賽旗艦版 MTS 2018 唔會浪費。

RCandylau 發表於 2018-5-30 10:44:46 | 顯示全部樓層
幾年前玩過部RGT-R2 PRO 都千三蚊,幾好跑,如果777真係好吸引
nsxrr 發表於 2018-5-30 11:32:44 來自手機 | 顯示全部樓層
請問邊度有得買?
AMAT 發表於 2018-5-30 11:34:21 | 顯示全部樓層
nsxrr 發表於 2018-5-30 11:32
請問邊度有得買?

萬里會入貨。
jj2006 發表於 2018-5-30 14:24:02 來自手機 | 顯示全部樓層
如果仲有mts m 車kit而又啱用 ,應該又係一個平價四驅m 車選擇
papachan 發表於 2018-5-31 20:14:45 來自手機 | 顯示全部樓層
彩同碳纖有無分別
jj2006 發表於 2018-5-31 21:42:36 來自手機 | 顯示全部樓層
我古應該係有色嘅普通纖維板
hpipro4 發表於 2018-6-1 23:00:33 來自手機 | 顯示全部樓層
papachan 發表於 2018-5-31 20:14
彩同碳纖有無分別

軟少少㗎
lsm 發表於 2018-6-2 20:26:06 | 顯示全部樓層
這價錢的確好吸引
com1010hk 發表於 2018-6-6 00:14:39 | 顯示全部樓層
如果出埋4wd m車就好la
Vickyjim007 發表於 2018-6-10 10:15:16 來自手機 | 顯示全部樓層
有冇setting
Vickyjim007 發表於 2018-6-10 10:21:59 來自手機 | 顯示全部樓層
有冇setting
philipete 發表於 2018-6-10 19:41:16 | 顯示全部樓層
基本設定前後camber兩個度 車高前後5 mm
我前用Race opt 紅,尾白彈弓。
車呔睇你係邊一個場玩啦
Vickyjim007 發表於 2018-6-11 11:57:36 來自手機 | 顯示全部樓層
JV埸 請問race opt 邊度買
AMAT 發表於 2018-6-11 12:00:59 | 顯示全部樓層
Vickyjim007 發表於 2018-6-11 11:57
JV埸 請問race opt 邊度買

極速有。
Vickyjim007 發表於 2018-6-11 21:33:39 來自手機 | 顯示全部樓層
電變用 team power 180A or hobby wing 160 A 好
AMAT 發表於 2018-6-11 22:10:15 | 顯示全部樓層
Vickyjim007 發表於 2018-6-11 21:33
電變用 team power 180A or hobby wing 160 A 好

睇荷包,有錢咪HW,窄小小咪TEAM POWERS。

Vickyjim007 發表於 2018-6-17 13:09:40 來自手機 | 顯示全部樓層
Servo 我想用sanwa pgs 好唔好
AMAT 發表於 2018-6-17 14:39:28 | 顯示全部樓層
Vickyjim007 發表於 2018-6-17 13:09
Servo 我想用sanwa pgs 好唔好

新SERVO都好小講唔好囉.....
Vickyjim007 發表於 2018-6-20 21:00:11 來自手機 | 顯示全部樓層
電變已買hobby wing 160A 用13.5 T or 10.5 T摩打 好,