RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1910|回復: 3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ABC M 車 (Genetic)

rsx 發表於 2007-5-3 11:41:30 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問各位師兄 ABC 的 Genetic M 車可以係邊度買到 ?  parts 方面怎樣 ?
有什麼通病 ? 那裹要補強 ?  可以用孖星的車身嗎 ?
是不是一定要用 M 車呔 ?  Genetic M 車是不是不用砌 (即玩) ?
在rcmart 見到有, 好似是己組裝的, 用料都幾吸引, 不知道是否好走, 耐用 ?

對不起, 一次過有太多的問題, 因為好小見到ABC的M車
lespaul 發表於 2007-5-3 11:50:31 | 只看該作者
Available in most of the shop at KWS bor!!
AlexFiona 發表於 2007-5-3 11:52:22 | 只看該作者
KWS 極速有得賣(果度都賣得幾平 ), 不過你可以去展藝睇睇先, 我有個FRIEND係展藝買過只係收HK$890.-, 但係E+吾知有冇加價
FOR FUN就吾駛點改都OK好走啦
可以用TAMIYA車殼, 但要留意有D款式個輪距可能吾配合 (Mini Cooper可以 )
佢就用返M車呔好D, 不過有D師兄話可以用 , 我就未試過答你吾倒
架車買返離係砌左, 不過最好自己跟一跟啦
架車吾錯o架, 都幾好走, 操控性都ok
 樓主| rsx 發表於 2007-5-3 12:43:46 | 只看該作者
謝謝

小弟比較少去廣華街 (主要是防止荷苞乾固 ), 所以不清楚市塲情况, 上次去只是買了要換的Bearing便立即走了