RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2331|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

First Truck - Scania :D

kennethwsl 發表於 2007-4-24 01:46:11 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
有很多人也因它而獻出了第一次吧?

登錄/註冊後可看大圖

第一次,多多指教

新燈 + Futaba 4VF-FM + 3003 * 2

顏色用左basic 的藍,因為好鍾意lee 個 feel ~  ^^
AlexFiona 發表於 2007-4-24 01:49:04 | 只看該作者
其實見架拖頭噤靚, 真係想出返部玩吓
 樓主| kennethwsl 發表於 2007-4-24 01:51:45 | 只看該作者
其實有樣野想問... 之前見有d師兄話唔玩時會 "long" 起個頭,等佢唔使太重.. 其實會點"long" 呢?

因為.. 真係好重... 好怕個頭避震打柴呀...
skylam 發表於 2007-4-24 01:56:47 | 只看該作者
可能原裝彈弓問題..如果壓得耐D避震彈弓會變型..不過應該換O左油壓式避震黎個問題會好D..我都係新手有咩唔O岩請各位更正
james891031 發表於 2007-4-24 02:07:50 | 只看該作者

回復 #2 AlexFiona 的帖子

唔知YMC有冇櫃車賽呢??
有我都想玩
chrischan4165 發表於 2007-4-24 02:10:29 | 只看該作者
YMC?
TOMY(HONG) 發表於 2007-4-24 11:29:47 | 只看該作者
好正師兄,可比多D相嗎?
 樓主| kennethwsl 發表於 2007-4-24 11:44:31 | 只看該作者
近睇就會發覺好多瑕疵.. hehee

又因為屋企大塵,所以個殼面有d 塵呀咁.. 不過遠睇就唔覺既...

等我later port more photo!!

下個目標,貨櫃!!!!   不過真係好大架..... 好震撼 !!
mrpanda 發表於 2007-4-24 11:49:44 | 只看該作者
好正.............
不過
你會唔會執下車頭d線
有點亂
boo814 發表於 2007-4-24 18:01:07 | 只看該作者
我驚遲下有車局見完咁多位d scania會走去買番部
 樓主| kennethwsl 發表於 2007-4-25 00:28:26 | 只看該作者

回復 #10 mrpanda 的帖子

aiya~ 我好努力啦... 但真係好多線... 搞左一輪.. 都係... 亂 ~ hahahah