RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Evo露筍
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家對Blackfoot-xtreme有咩評價呢?

move 發表於 2007-4-6 01:51:20 | 只看該作者
原帖由 Evo露筍 於 2007-4-6 01:49 發表
都幾多個wor~聽日你地自己研究啦~哈哈

li5115 發表於 2007-4-6 02:07:10 | 只看該作者
好靚仔呀。你可以定翻套前波箱,波箱齒,狗骨 和 Cup joint,改做4WD。
再加兩隻 BZ 23T,快到不得了。

樓主| Evo露筍 發表於 2007-4-7 00:40:22 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

新車落地撞岩落雨泥路即時SM下架車先~~用左個23T motor係好力好多~操控感覺比架clod好好多~
(聽日有排洗車.......而家露台風乾緊d泥......)
move 發表於 2007-4-8 01:15:22 | 只看該作者
成隻泥鴨咁
yu130 發表於 2007-4-8 01:15:46 | 只看該作者
個款唔多靚
 樓主| Evo露筍 發表於 2007-4-8 01:27:18 | 只看該作者
2睇啦~~睇你鍾唔鍾意裝燈玩lor~而且td同bx價錢一樣~
我買bx係因為個樣同super clod buster差唔多可以做兄弟車所以買~
 樓主| Evo露筍 發表於 2007-4-8 01:28:19 | 只看該作者

回復 #24 move 的帖子

今日洗呢隻泥鴨洗左我3個幾鐘........
等如我砌呢架車o既時間......
大頭妹 發表於 2007-4-8 01:45:48 | 只看該作者
原帖由 Evo露筍 於 2007-4-8 01:28 發表
今日洗呢隻泥鴨洗左我3個幾鐘........
等如我砌呢架車o既時間......