RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: moki
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問各位覺得呢部 Pajero $1,400 低唔低呀?

speedstar 發表於 2006-2-22 19:24:12 | 只看該作者
原帖由 RCman 於 2006-2-22 16:31 發表

好似我甘羅,先係係日本買個NIB未上色的透明shell(到時你噴咩野色,X地X羅果D都得)
再訂條短軸
再買部VW rally
甘就有長有短....都吳洗$1400
佢XB跟果D RC unit你都吳會要啦

短軸訂左幾多$$?

淨殼唔貴(好似2佰鬆D), 但為左頭尾燈要買成大張貼紙, 仲有倒後鏡果part, 上殼膠柱等成2佰.

我重以為VW rally & pajero chasis 係一模一樣.
不過我仲有盒NIB Pajero & CR-V, 買VW rally 係想 配 另外Wrangler Jeep & lexan Pajero淨殼.
依家盒 VW Rally ($750包esc抵到爛) 當零件啦.
J 發表於 2006-2-22 23:48:58 | 只看該作者
"淨殼唔貴(好似2佰鬆D) " 有得咁買? 請問邊度
同意, VW 攞黎玩好抵架~
RCman 發表於 2006-2-23 09:07:40 | 只看該作者
原帖由 speedstar 於 2006-2-22 19:24 發表

短軸訂左幾多$$?

淨殼唔貴(好似2佰鬆D), 但為左頭尾燈要買成大張貼紙, 仲有倒後鏡果part, 上殼膠柱等成2佰.

我重以為VW rally & pajero chasis 係一模一樣.
不過我仲有盒NIB Pajero & CR-V, 買 ...

條短軸我係US 訂的。
訂開RC船野一齊訂的。大約六七十港元。
個未上色pajero透明shell我兩年前係大阪買都要二百二三港玩,因為當時日元七二算左右
speedstar 發表於 2006-2-23 21:00:56 | 只看該作者
原帖由 RCman 於 2006-2-23 09:07 發表

條短軸我係US 訂的。
訂開RC船野一齊訂的。大約六七十港元。
個未上色pajero透明shell我兩年前係大阪買都要二百二三港玩,因為當時日元七二算左右

THX for advice.
 樓主| moki 發表於 2006-2-25 10:22:07 | 只看該作者
多謝咁多位高人指點呀!無言感激呀!!