RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2324|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

前幾日見到合

醫九 該用戶已被刪除
醫九 發表於 2007-3-9 21:28:21 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
方程式 RC ,係六個轆架,前面四個,覺得好得意,有無人有呢架車呀?
快唔快架?
係咩野底版呢?
Scania 發表於 2007-3-9 21:33:05 | 只看該作者
係唔係cyber formula呀?
S20002330 發表於 2007-3-9 21:36:09 | 只看該作者
醫九 該用戶已被刪除
 樓主| 醫九 發表於 2007-3-9 21:45:41 | 只看該作者
原帖由 S20002330 於 2007-3-9 21:36 發表
係咪講緊呢架野呀
http://www.tamiya.com/japan/products/57738tyrrell/index.htm

械呀械呀!!

有無人有呢架車呀?有乜野特別之處之渣起上黎
fyin 發表於 2007-3-9 23:26:42 | 只看該作者
Hi Bro,
剛剛上星期出咗部RTR版$1214, 有電/火牛/完成殼/狗仔控/電變及接收(分體式), 最好就係有膠呔再加送一套海綿呔.
未試車. 架車基本結構同103RS Formula 1 一樣, 只係頭底板加多一組細轆.
配反金屬尾摩打座及金屬油壓同option 扭腰就perfect 喇.

speedstar 發表於 2007-3-9 23:37:34 | 只看該作者
原帖由 fyin 於 2007-3-9 23:26 發表
Hi Bro,
剛剛上星期出部RTR版$1214, 有電/火牛/完成殼/狗仔控/電變及接收(分體式), 最好就係有膠呔再加送一套海綿呔.
未試車. 架車基本結構同103RS Formula 1 一樣, 只係頭底板加多一組細轆. ...

抵過當年淨kit好多  

我諗係積貨過多所以出RTR
醫九 該用戶已被刪除
 樓主| 醫九 發表於 2007-3-9 23:57:00 | 只看該作者
原帖由 speedstar 於 2007-3-9 23:37 發表

抵過當年淨kit好多  

我諗係積貨過多所以出RTR

有無玩過呀你地?
fyin 發表於 2007-3-10 12:14:27 | 只看該作者
Hi Bro,
改好就玩喇. 我班fans就玩緊103/103GT同102都有.
我地通常星期六下午向銅鑼灣橋底玩車. 有興趣可以黎睇睇.
如果想買就快手, 偉高賣最平.
tiger1 發表於 2007-3-11 09:09:10 | 只看該作者
I also have a 6 wheeler.
jasonpoon 發表於 2007-3-11 12:47:49 | 只看該作者

回復 #1 醫九 的帖子

This is the classic Tyrell 6-wheeler! It was a break-through design in late 1970s' (when I was a school boy. heeee)    It has actually raced in track! I once owned the scale model... old memory.......