RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: aluminium283
打印 上一主題 下一主題
收起左側

真高興,剛剛買到Calsonic R32

中國人上太空 發表於 2007-2-24 17:34:42 | 只看該作者
yahoo japan有一個好靚仔的r33車殼, 但放左好耐都冇人買...點解呢??

http://page11.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/n50183766
 樓主| aluminium283 發表於 2007-2-24 18:34:41 | 只看該作者
原帖由 中國人上太空 於 2007-2-24 17:34 發表
yahoo japan有一個好靚仔的r33車殼, 但放左好耐都冇人買...點解呢??

http://page11.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/n50183766

係喎....
不過5000-8000Yen既價錢合唔合理?
中國人上太空 發表於 2007-2-24 18:37:50 | 只看該作者
原帖由 aluminium283 於 2007-2-24 18:34 發表

係喎....
不過5000-8000Yen既價錢合唔合理?

其實OK架, 貴DD啦....真係唔明
 樓主| aluminium283 發表於 2007-2-24 18:45:27 | 只看該作者
中國人上太空 發表於 2007-2-24 19:07:59 | 只看該作者
原帖由 aluminium283 於 2007-2-24 18:45 發表
呢架又如何?
http://page9.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/k38976384

呢架噴完好型架, 不過您唔係要街車咩??
 樓主| aluminium283 發表於 2007-2-24 19:19:31 | 只看該作者
原帖由 中國人上太空 於 2007-2-24 19:07 發表

呢架噴完好型架, 不過您唔係要街車咩??

係呀,所以都冇考慮...
你呢?呢架啱唔啱呀心水?
R32...我都買到$150
 樓主| aluminium283 發表於 2007-2-24 19:39:56 | 只看該作者
原帖由 於 2007-2-24 19:21 發表
R32...我都買到$150

會唔會攞黎玩呀?

回復 #28 aluminium283 的帖子

遲D會
binary 發表於 2007-2-24 22:46:46 | 只看該作者
今日小弟都忍唔住買佐!
 樓主| aluminium283 發表於 2007-2-25 17:08:18 | 只看該作者
其實我發覺雙星隻R32真係出得幾靚.......
當時我買部TA-01都係因為隻殼。
依家玩返車,好大原因又係呢雙殼(真係情意結)......
一路睇開之前0的post,我估呢度好多巴打點都有一隻skyline殼,嘩如果有次skyline大集會我估都幾大棚人。
中國人上太空 發表於 2007-2-25 17:13:36 | 只看該作者
原帖由 aluminium283 於 2007-2-25 17:08 發表
其實我發覺雙星隻R32真係出得幾靚.......
當時我買部TA-01都係因為隻殼。
依家玩返車,好大原因又係呢雙殼(真係情意結)......
一路睇開之前0的post,我估呢度好多巴打點都有一隻skyline殼,嘩如果有次skyl ...

ta01配skyline r32, 當年hit爆啦, 不過當年skyline條原裝鈴, 一式兩件, 都幾難搵囉...我自已得一對jar...
雙星真係好成功, 一架celica gt4, 一架r32, 咁就統一左電動房車規格, 當年kyosho d肥版skyline r32即刻覺得好核突, 唔玩....哈哈

樓主| aluminium283 發表於 2007-2-25 17:33:47 | 只看該作者
原帖由 中國人上太空 於 2007-2-25 17:13 發表

ta01配skyline r32, 當年hit爆啦, 不過當年skyline條原裝鈴, 一式兩件, 都幾難搵囉...我自已得一對jar...
雙星真係好成功, 一架celica gt4, 一架r32, 咁就統一左電動房車規格, 當年kyosho d肥版skyline r32即 ...

係呀,正如你所講,雙星真係好成功。
因為當時我只係諗住行0下模型鋪睇睇,一見到部R32咁靚,之後好似吸0左0的迷魂煙......諗都冇諗就俾錢買0左佢......
不過都係因為果時做0野有錢先可以咁豪就真......
依家又有老婆又要供樓,豪唔起啦......
好間唔中買隻百鬆蚊既殼開心0下都可以....所以見到二手區果隻好鐘意既殼就諗都唔敢諗......
1312 發表於 2007-3-4 00:40:45 | 只看該作者

R32

我買過TA01的R32, 灰色, 是我第二架遙控車!