RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: TKYK
打印 上一主題 下一主題
收起左側

越野車油engine 詢問

sean2013 發表於 2015-1-24 13:02:13 | 只看該作者
ben 兄請教下有無1-2000元 意大利buggy engine ?
benlau 發表於 2015-1-24 13:51:45 | 只看該作者
sean2013 發表於 2015-1-24 13:02
ben 兄請教下有無1-2000元 意大利buggy engine ?

當然有啦!你可以去金水問下Tel:91378704 或鴻星模型查詢!
benlau 發表於 2015-1-24 13:54:37 | 只看該作者
sean2013 發表於 2015-1-24 13:02

另月野倉有售!
sean2013 發表於 2015-1-24 14:10:30 | 只看該作者
咩型號?
GTBB 發表於 2015-1-24 14:15:18 | 只看該作者
sean2013 發表於 2015-1-24 11:50
叫人玩手拉,當佢拉到體力透支又著唔到佢就灰晒心放棄

平機吾一定手拉架傻佬!
係你先甘on dog dog 姐
965 發表於 2015-1-24 17:24:33 | 只看該作者

我都貪手拉方便,吾冼 set starter box 位 for 吾同車 .. 不過成日拉斷條繩 ... 之後又冇心機整番 ..

Rotor start 都係一個 good choice ..

"Go" engine only $210 rmb???  is that the Taiwan brand GO?  so cheap gei .. their engines are really good ..  but mostly I have seen over $200 USD.. 有冇 C hing 代購 ar?  similar to "SH"?  

Nova P5 series 應該 吾錯同 under 2K, Picco 都底用, 吾知 HK 多吾多 ..
bei6266 發表於 2015-1-28 19:03:03 | 只看該作者
d什廠機器得個平字.今日教好左明日又唔知點解又變又要再教過.有d重衰玩兩缸油以經唔同.自己又係新手唔係咁識教台機器.唔通下下叫d師兄幫你教咩.人地唔覺得煩自己都唔好意思啦.
iouand 發表於 2015-1-28 20:57:49 | 只看該作者
扭計,平貴都會有,唔係平就一定唔正常,貴就一定冇病痛
但os真係好聽話,又易教
jun9999 發表於 2015-1-28 21:15:04 | 只看該作者
iouand 發表於 2015-1-28 20:57
扭計,平貴都會有,唔係平就一定唔正常,貴就一定冇病痛
但os真係好聽話,又易教 ...

同意CHING 講法
hotelnissan 發表於 2015-1-28 23:28:48 來自手機 | 只看該作者
意大利牌子,吳系一定意大利製造。不過大牌子有保證。平機五hold tuning. 找麻煩,冇引
steven008 發表於 2015-1-29 01:32:23 來自手機 | 只看該作者
講多無謂,一步到位最實際,買副太屎既起步都冇力,玩得冇癮部車又難控制,咪又要買過副好既,唔買頂級,都買副有咁上下水平啦,平同貴睇人姐,幾千蚊對人地黎講濕濕碎啦,樓主講得出就即係budget 預左
benlau 發表於 2015-2-2 21:05:12 | 只看該作者
steven008 發表於 2015-1-29 01:32
講多無謂,一步到位最實際,買副太屎既起步都冇力,玩得冇癮部車又難控制,咪又要買過副好既,唔買頂級,都 ...

師兄講得好!