RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: clearaudio
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問有無師兄幫人切QAV250

陳真 發表於 2014-12-5 17:57:29 | 只看該作者
你自己淘宝自己搞掂梗係平好多啦
香港做生意唔通收你淘宝價咩
加三幾百人工要帶埋去玩教埋點玩仲想點
用普通芒加單天線接收都差八舊
你有料人地信你你都可以接黎做
perrypang 發表於 2014-12-5 18:13:42 | 只看該作者
那裡有零件賣? 小弟是新丁.
恆.com 發表於 2014-12-5 18:55:26 來自手機 | 只看該作者
做生意就咪在呢度兜客啦,唔該
unityandy 發表於 2014-12-5 18:57:34 來自手機 | 只看該作者
咁收裝工再加大小小又敎埋你典玩又好正常。我都有收人工,之後又多左個朋友!超正!
unityandy 發表於 2014-12-5 19:00:04 來自手機 | 只看該作者
我賺D人工又比番佢,剛買了肥沙眼鏡!真係250上手吾想再放手!
unityandy 發表於 2014-12-5 19:00:58 來自手機 | 只看該作者
perry 上taobo 買料自己砌
waiwai2103 發表於 2014-12-5 19:25:52 來自手機 | 只看該作者
5千太貴我朋友介紹unityandy我都唔洗咁貴,多謝andy教我呢個新手玩250!
ming392 發表於 2014-12-5 19:35:28 | 只看該作者
各需其所,有D師兄想玩,唔色砌250,就找人幫手砌,當然没有免费的。
陳真 發表於 2014-12-5 19:36:16 | 只看該作者
恆.com 發表於 2014-12-5 18:55
做生意就咪在呢度兜客啦,唔該

自己睇下個標題先講啦唔該人地係問有無人幫人裝機,唔係問你幾錢自己砌
unityandy 發表於 2014-12-5 19:41:54 來自手機 | 只看該作者
其實在這裡想識D朋友姐,樓主吾好意思!大家收手吧!
陳真 發表於 2014-12-5 19:47:20 | 只看該作者
5千幾我自己都覺得貴,都係睇你用咩料
果套鷹眼都去咗千幾,佢仲要連電連控全套
無計~我全職做,依家出去食個中午飯都要五十元
識我d人都知,我成日都講:我d野貴,啱就搵我,唔做生意一齊放機一齊玩都無問題嘅
wda 發表於 2014-12-5 19:49:42 來自手機 | 只看該作者
250平有平玩 貴有貴玩 配置唔同價錢當然唔同 civic 同benz 都係車一架 無多個轆 但點解benz貴咁多 但係陳生你做生意就真係無咩品 你有實力 d客會一個介紹一個比你 但你唔啱聽就鬧人 我係客睇到你咁 都唔會搵你裝機喇 andy又係幫人裝機 人地簡單一句回應就好個你十句 大家貨源都係淘返來 理論上 個個都係咁上下 賣的係服務質數 同售後服務 要在個客觀點出發 新手一定會炸機 當然最平最耐炸為重點 250機都係玩穿越多 簡單一套cc3d 圖傳 700線鏡頭 遙控 就玩得喇 電又唔係多 飛得8至10分鐘 飛得遠都未必夠電返 記住 250機樂趣係咩 方便帶出街 地方細細就玩得 加咁多嘢 價錢又貴 機又重左 炸機又肉赤 得
恆.com 發表於 2014-12-5 20:00:57 來自手機 | 只看該作者
算吧啦,講到連個中午飯都拿出來講。
陳真 發表於 2014-12-5 20:25:44 | 只看該作者
首先.我唔知點解你會理解成我喺度閙人,我一路都係講緊淘宝買野自己裝平係正常
我自己都唔知我喺度閙緊邊個,我只係見到你閙我無品
仲有我又唔知你話我加咗d咩落去攪到架機又貴又重,我估你想話個鷹眼掛,但係鷹眼係唔會搞到隻機重咗,炒機都唔會炒爛喎(或者你唔知啦,鷹眼係講緊個一休化顯示屏炒機你都炒得爛佢你就真係高手啦
又係果句啦,人地樓住搵人砌機,你地有幫人砌可以直接覆人,又或者覺得邊個砌得好可以話佢知,又或者邊個砌得平都可以介紹俾佢,無必要OT又話人乜又話人七咁
人地andy弟一個就覆有幫人砌機唔通我又叫佢唔好喺度兜客咩
unityandy 發表於 2014-12-5 20:35:35 來自手機 | 只看該作者
陳先生,做人留—缐!退—步海闊天高!收手啦!
陳真 發表於 2014-12-5 20:50:29 | 只看該作者
唔係掛~叫我收手,好似我俾人咬住唔放喎
wda 發表於 2014-12-5 21:15:09 來自手機 | 只看該作者
咁都唔係無品? 比人批評兩句就發癲咁 而且你要對號入座都無辦法 話分兩頭 我係講玩250機的精髓 無人講你幫人裝機重左 但單單睇你點回應就知你為人係點喇 我唔係新註冊架
waiwai2103 發表於 2014-12-5 21:25:06 來自手機 | 只看該作者
其實我係用家講句說話,unityandy好有耐性唔怕我煩,因我冇玩過250,朋友裝左毒左我搵佢,見佢係第一個又話自己係業餘性質,人老實唔係只係做生意,陪我玩左半個鐘,呢d咪感覺良好,陳真先生可能見andy有人搵佢裝機又走入黎搵生意亦情有可原,但講真250唔炒,唔可能羅,炒買咁貴野我真係唔寫得!
wda 發表於 2014-12-5 21:31:49 來自手機 | 只看該作者
人地都講左 貴在套鷹眼 唔會炒呀
陳真 發表於 2014-12-5 21:42:43 | 只看該作者
喔~我無睇到有人搵咗邊個砌機入黎搵生意,我只係見個標題先入黎介紹吓自己
出發點只係想推廣吓,跟住就俾人圍