RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: courel500
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Mini EK9 草圖畫好 !

海畢 發表於 2007-1-15 18:30:49 | 只看該作者
原帖由 aluminium283 於 2007-1-15 10:01 發表

錯落相當唔錯呀,期待期待!
但我想問問係唔係通常都噴完先Cut車殼?
因為我次次都唔係咁做,但見0的爸打通常都係噴完先Cut...唔知有冇特別原因,還是咁0岩0者...

唔cut車殼著 , 我估係想個車殼邊噴得"雲秦" D , 因為如果你未cut , 噴到車胎果到(要cut) ,咁咪可以 "雲秦"
希望你明我講咩 , 有錯指正
kennykpchow 發表於 2007-1-15 20:04:31 | 只看該作者

訂殼

喺快X訂殼係咪要俾錢先架?點解我留咗電話咁耐都冇回覆嘅?
我訂個HPI嘅CIVIC SI 版(真車係美版EK) for TA05,已經成個月啦~~~
GDB 發表於 2007-1-15 20:16:03 | 只看該作者
HPI EK9 CAN FOR 油車 ????
THX~~~~~~~~~~
毒魚 發表於 2007-1-15 20:18:21 | 只看該作者
原帖由 kennykpchow 於 2007/1/15, 20:04 發表
喺快X訂殼係咪要俾錢先?br /> 我訂個HPI嘅CIVIC SI 版(真車係美版EK) for TA05,已經成個月啦~~~

坐船來咩= =

慢慢啦......
monkichi0210 發表於 2007-1-16 01:34:01 | 只看該作者
原帖由 kennykpchow 於 2007-1-15 20:04 發表
喺快X訂殼係咪要俾錢先?br /> 我訂個HPI嘅CIVIC SI 版(真車係美版EK) for TA05,已經成個月啦~~~

訂o野快x通常叫你留電話......到貨就call你......但每一次有貨返甚至係返o左9次都唔會call你......我在他們的簿上起碼留過5次電話.....從來冇call過我.......每次再打去問佢都會話你知xx日前已經返o左.....不過賣晒......再留多次電話啦............o徒9氣...........
毒魚 發表於 2007-1-16 01:39:06 | 只看該作者
原帖由 monkichi0210 於 2007/1/16, 01:34 發表

訂o野快x通常叫你留電話......到貨就call你......但每一次有貨返甚至係返o左9次都唔會call你......我在他們的簿上起碼留過5次電話.....從來冇call過我.......每次再打去問佢都會話你知xx日前已經返o左.....不 ...

其實那是一定要做的例行公事.......不做便好像我這樣.....
monkichi0210 發表於 2007-1-16 01:47:07 | 只看該作者
原帖由 毒魚 於 2007-1-16 01:39 發表

其實那是一定要做的例行公事.......不做便好像我這樣.....

但咁做咪即係耍D客.......信佢一次都唔信第二次........勁激氣.......
aluminium283 發表於 2007-1-16 08:24:29 | 只看該作者
原帖由 海畢 於 2007-1-15 18:30 發表

唔cut車殼著 , 我估係想個車殼邊噴得"雲秦" D , 因為如果你未cut , 噴到車胎果到(要cut) ,咁咪可以 "雲秦"
希望你明我講咩 , 有錯指正

明白明白....