RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2364|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

昨天經過 "X高" 看到!

rcringo 發表於 2007-1-10 14:02:37 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
昨天經過 "X高" 看到 有盒套裝電直升機, model 忘記了, 中型尺寸.

寫上"2006年 什麽比賽 冠及季軍" 機型.

包括機+控+FMS = $17xx-

請問各師兄對此機有乜意見呢? Thx
loken 發表於 2007-1-10 14:15:23 | 只看該作者
FALCON $1,788.00RC Xodel表$1,650.00.
但架機只包一隻18A無炭電變, 有c兄話唔係好夠, 加上冇parts! 而且偉x果個可x仔太寸!
 樓主| rcringo 發表於 2007-1-10 14:20:52 | 只看該作者
Yes , 服務態度好重要~~~~~~~~~!

Thx
lingkithung 發表於 2007-1-10 14:40:08 | 只看該作者
你買番T-REX 算啦, 質素有保証, 實飛得到,及飛得定,  parts又多!!!
haeconelson 發表於 2007-1-10 14:55:36 | 只看該作者
x高模型服務態度實在太差了,但無法啦,代理通常都是這樣的,最差就是老女人!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 樓主| rcringo 發表於 2007-1-10 15:01:39 | 只看該作者
what's T-REX  ?
loken 發表於 2007-1-10 15:29:51 | 只看該作者
原帖由 lingkithung 於 2007-1-10 14:40 發表
你買番T-REX 算啦, 質素有保証, 實飛得到,及飛得定,  parts又多!!!

但係T-REX要飛得起都唔少野WO! ($$$)
起碼五, 六差嘢啦!
講番轉頭, 除左係兩三條出名寸咀既 'X街'外, 其餘都OK! 老洪, 同飛機果面D老師傅都好NICE!
姓蘇既都有改善!
WAIGX D人寸,就間唔時都有人投訴, 雖然唔知在散客生意, 但係都唔好趕客! 請陳太注意吓啦!
 樓主| rcringo 發表於 2007-1-10 15:37:38 | 只看該作者
5 6 义野, over 了~!
HondaStream 發表於 2007-1-10 18:02:17 | 只看該作者
Well, I think the lady is okay bor,... Last week, I bought a carrying bag for the Futaba bag. She seems to be helpful....
loken 發表於 2007-1-11 14:17:55 | 只看該作者
原帖由 HondaStream 於 2007-1-10 18:02 發表
Well, I think the lady is okay bor,... Last week, I bought a carrying bag for the Futaba bag. She seems to be helpful....

通常我有打呔著西裝落 kws d人係有禮貌d過wo!
wolohk 發表於 2007-1-13 00:53:05 | 只看該作者

回復 #10 loken 的帖子

覺得你比得起錢買野 所以有禮貌d