RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: LALI_WAREHOUSE
收起左側

月野倉油車耐力賽之賽果及相片分享 - 最新發佈

smlming 發表於 2014-3-7 23:28:09 | 顯示全部樓層
TPC
1,大蛇
2,孫公
3,小明
車架:勁野MBX七
AMB:8008612
Engine:TBC
tomkwok110 發表於 2014-3-8 21:38:51 | 顯示全部樓層
smlming 發表於 2014-3-7 23:28
TPC
1,大蛇
2,孫公

已更新
 樓主| LALI_WAREHOUSE 發表於 2014-3-14 12:38:09 | 顯示全部樓層
車手們, 星期日9am 開門, 10am 比賽開始.
 樓主| LALI_WAREHOUSE 發表於 2014-3-17 16:23:57 | 顯示全部樓層

恭喜
冠軍: TCCJ (車手: Jonathan Yeung, Chuen, Carson Yeung), Car: Mugen MBX7, Engine: O.S
亞軍: LMR 1 隊 (車手: Nelson Woo, Kwong Boy, Ko), Car: Mugen MBX7, Engine: Novarossi
季軍: TPC (車手: 大蛇, 孫公, 小明), Car: Mugen MBX7, ENGINE: Werks

登錄/註冊後可看大圖
No 4: LMR 3 隊 (車手:  Ming, Leo Tam, Stanley), Car: Mugen MBX7, Engine: O.S.
No 5: 少年剛 (車手:  阿剛, 阿梁, Cusson), Car: Kyosho MP9, Engine: Sirio
No 6: BRJ (月野倉3号房 - 車手: Ben Lau, Raymond,  Jo), Car: HB Hara D8, Engine: O.S. Hara
No 7: 南瓜 1 隊 (車手: 阿燁, 阿強, 魚旦), Car: XRayXB9, Engine: Alpha
No 8: LMR 2 隊 (車手: Kenneth Lau, 師父, Ving), Car, MUGEN MBX7, Engine: O.S.
No 9: Lali (車手: Andrew Tam, Gary Ng, 邦仔), Car, Kyosho MP777, Engine: Alpha

Group Photo.JPG
Group Winner.JPG
side 3.JPG
side 4.JPG
side photo.JPG
LMR Team.JPG
RGear 發表於 2014-3-17 16:38:38 | 顯示全部樓層
Wow ! The team with kid won ! Awesome !! Good to RC
benlau 發表於 2014-3-17 18:02:59 | 顯示全部樓層
LALI_WAREHOUSE 發表於 2014-3-17 16:23
恭喜
冠軍: TCCJ (車手: Jonathan Yeung, Chuen, Carson Yeung), Car: Mugen MBX7, Engine: O.S
亞軍: LMR ...

頂足引,好玩!好玩!一個字 (正)希望好快又有得玩!
abcd 發表於 2014-3-17 18:24:43 | 顯示全部樓層
好玩到震啦,仲有啲唔夠喉既感覺添
ikesan 發表於 2014-3-17 19:18:33 | 顯示全部樓層

Wa......! 甘好玩。下次我又組隊玩先
Ivan2005 發表於 2014-3-17 19:24:29 來自手機 | 顯示全部樓層
多謝 Lali 安排這埸非常富挑戰性的比賽,使我和亞泉及我個仔同隊比賽!如果 TQ 有盃拿就更喜上加喜 因為這個 TQ 得來也不易
benlau 發表於 2014-3-17 19:52:07 | 顯示全部樓層
Ivan2005 發表於 2014-3-17 19:24
多謝 Lali 安排這埸非常富挑戰性的比賽,使我和亞泉及我個仔同隊比賽!如果 TQ 有盃拿就更喜上加喜 因為 ...

我都應同呀!其實應該每隊有三隻獎杯就最好了。
tomkwok110 發表於 2014-3-18 10:32:03 來自手機 | 顯示全部樓層
abcd 發表於 2014-3-17 18:24
好玩到震啦,仲有啲唔夠喉既感覺添

唔係掛……
tomkwok110 發表於 2014-3-18 10:34:36 來自手機 | 顯示全部樓層
benlau 發表於 2014-3-17 19:52
我都應同呀!其實應該每隊有三隻獎杯就最好了。

有得諗……
咁嚟緊四月場電積分要組隊喇!
ikesan 發表於 2014-3-18 11:12:24 | 顯示全部樓層
甘電耐五耐力呀?
abcd 發表於 2014-3-18 11:45:28 | 顯示全部樓層

如果鬥六小時耐力賽仲正
tomkwok110 發表於 2014-3-18 12:10:09 來自手機 | 顯示全部樓層
第三小時已經個人腳仔軟……
abcd 發表於 2014-3-18 13:21:21 | 顯示全部樓層
tomkwok110 發表於 2014-3-18 12:10

咁要操多啲啦!
abcd 發表於 2014-3-18 13:22:04 | 顯示全部樓層
tomkwok110 發表於 2014-3-18 12:10

咁要操多啲啦!
oksklsk38 發表於 2014-3-18 13:36:52 來自手機 | 顯示全部樓層
good job