RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1797|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢排有無新既m 車出呀?

ellis 發表於 2006-12-29 16:54:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
如題~
beat 發表於 2006-12-29 17:00:37 | 只看該作者

回復 #1 ellis 的帖子

no bor sorry
zender 發表於 2006-12-29 18:08:43 | 只看該作者
ABC/Atlas Belt M car not arrived yet?
 樓主| ellis 發表於 2006-12-29 18:25:58 | 只看該作者
聖誕都返唔到貨, 有錢無玩具玩, tech果架又太貴, TN racing果架又唔知點先可以入貨....................唉.
zender 發表於 2006-12-29 18:36:48 | 只看該作者
原帖由 ellis 於 2006-12-29 18:25 發表
聖誕都返唔到貨, 有錢無玩具玩, tech果架又太貴, TN racing果架又唔知點先可以入貨....................唉.

TN Racing 好似 26xxx yen wor......

how about 1/12 Porsche 934 GT01 ?
 樓主| ellis 發表於 2006-12-29 20:04:53 | 只看該作者
如果有心玩, 錢唔係太大問題, 係唔知係邊度買.
LeoChan 發表於 2006-12-29 22:15:21 | 只看該作者
only Subaru 360 & Atlas new car kit civic type R
petscan 發表於 2006-12-30 01:21:53 | 只看該作者
原帖由 LeoChan 於 2006-12-29 22:15 發表
only Subaru 360 & Atlas new car kit civic type R

Where can I buy this 2 shells ? Thanks.