RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2307|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日買入的車殼~

800mah 發表於 2006-12-2 19:13:02 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
始終喜愛 OL~~
 樓主| 800mah 發表於 2006-12-2 19:16:34 | 只看該作者
另外仲有白色~
hei@4b 發表於 2006-12-2 22:35:13 | 只看該作者
Great!!好靚
gibson 發表於 2006-12-3 00:25:33 | 只看該作者
Nice shell, I also had hesitation with the pajero, red or white, finally I got the white......of course got both is the best choice.....
minimini 發表於 2006-12-3 00:34:25 | 只看該作者
how much for each ??........Thx !!
 樓主| 800mah 發表於 2006-12-3 20:50:16 | 只看該作者
$150 for the red one~
白色之前買落既, 都係百鬆d~
拉花個個係套裝車既~
韓哥 發表於 2006-12-3 20:52:20 | 只看該作者
原帖由 800mah 於 2006-12-3 20:50 發表
$150 for the red one~
白色之前買落既, 都係百鬆d~
拉花個個係套裝車既~

拉花有冇白色果隻?
 樓主| 800mah 發表於 2006-12-3 21:22:27 | 只看該作者
原帖由 韓哥 於 2006-12-3 20:52 發表

拉花有冇白色果隻?

曾經擁有過, 比左人luuuu ~
尋日見 KWS 賣緊 $250 !!
鈞仔 發表於 2006-12-3 23:06:51 | 只看該作者
我想問下..有無CHASER 車殼買..本人極度鍾意chaser想買泥擺-3-
 樓主| 800mah 發表於 2006-12-4 22:31:45 | 只看該作者
無 bor... -__-
simonwang002 發表於 2006-12-4 22:35:53 | 只看該作者
COOL!
鈞仔 發表於 2006-12-4 22:39:31 | 只看該作者
原帖由 800mah 於 2006-12-4 22:31 發表
無 bor... -__-

/3\點解佢唔出ga...
我想問呢..1個車殼問題..http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b5301280佢呢d車殼呢係唔係連埋低盤ga?想買泥加d燈上去做擺設!
同埋呢架野http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b5333581買唔買得過!thx
 樓主| 800mah 發表於 2006-12-4 23:24:09 | 只看該作者
原帖由 鈞仔 於 2006-12-4 22:39 發表

/3\點解佢唔出ga...
我想問呢..1個車殼問題..http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b5301280佢呢d車殼呢係唔係連埋低盤ga?想買泥?
同埋呢?a href="http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b53" target="_blank">http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b53 ...

我睇佢無一千都唔賣架啦...算吧啦.
你玩過mini-z 未?
最好由 mr015 /mr02 開始
鈞仔 發表於 2006-12-4 23:28:41 | 只看該作者
原帖由 800mah 於 2006-12-4 23:24 發表

我睇佢無一千都唔賣架啦...算吧啦.
你玩過mini-z 未?
最好由 mr015 /mr02 開始

未玩過-3-'''e家想賣左部psp之後想玩..
 樓主| 800mah 發表於 2006-12-4 23:37:09 | 只看該作者
原帖由 鈞仔 於 2006-12-4 23:28 發表
未玩過-3-'''e家想賣左部psp之後想玩..

我今日買左部 NDS lite, 連 25 隻 game, $1520 ~
鈞仔 發表於 2006-12-5 07:08:27 | 只看該作者
原帖由 800mah 於 2006-12-4 23:37 發表

我今日買左部 NDS lite, 連 25 隻 game, $1520 ~

-3-咁我想問..我買部2手015/02泥玩下先會唔會好d呢.之後再買部新ge awd/我直接買部新awd泥玩得唔得!
MAZDA 發表於 2006-12-9 21:49:50 | 只看該作者
原帖由 800mah 於 2006-12-2 19:13 發表
始終喜愛 OL~~

我係友X都買左個三零車SHELL , 但冇白色同紅色..... 得跑車板三零..... 如果有
白色車SHELL可造AM 車.....  想問而家我個部用咁TOYOTA 車SHELL 的OL
如何套上三零車SHELL, 同埋個舊專用OL車架後的"REAR SHOCK STAY" 係KWS
有冇得買呢?

THX!

登錄/註冊後可看大圖