RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: mickybruce2006
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買新差機

啊甘 發表於 2012-12-12 06:36:04 來自手機 | 只看該作者
用H牌隻電源推唔到會叉懷電的  
joe2004 發表於 2012-12-12 08:50:51 | 只看該作者
如果有心長用長有,就買甘師兄嗰部或者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
ken6159 發表於 2012-12-12 08:51:24 | 只看該作者
ThomasZ 發表於 2012-12-11 14:22
係咪講緊呢隻? 我在大X買都想知係咪黑店, 我本來想買30A, 佢開盒俾我睇時部機頂花哂佢仲話係新機得番一 ...

單錶是新款
啊甘 發表於 2012-12-12 09:23:06 來自手機 | 只看該作者
joe2004 發表於 2012-12-12 08:50

E 2部緊係正野  用料好
啊甘 發表於 2012-12-12 09:29:52 來自手機 | 只看該作者
ThomasZ 發表於 2012-12-11 14:22
係咪講緊呢隻? 我在大X買都想知係咪黑店, 我本來想買30A, 佢開盒俾我睇時部機頂花哂佢仲話係新機得番一 ...

E隻牌子有冇出24v   40A   1000火 左右形号
中意有表睇
一匹狼 發表於 2012-12-12 10:11:16 | 只看該作者
想問下,同W數或者吾同W數的火牛
可以串聯輸出俾差機用嗎?
ken6159 發表於 2012-12-12 10:16:06 | 只看該作者
joe2004 發表於 2012-12-12 08:50

The A/C input at 17.5A, 高於13A插蘇頭, 怕唔怕?
joe2004 發表於 2012-12-12 18:45:06 | 只看該作者
ken6159 發表於 2012-12-12 10:16
The A/C input at 17.5A, 高於13A插蘇頭, 怕唔怕?

唔怕嫁,佢應該係錯左。SPECIFICATION
DC Voltage: 24V
Rated Current: 41.7A
Voltage ADJ. Range: 22~27.5V
Efficiency: 88%
Dimension: 278 x 127 x 63.5mm(L*W*H)
SPECIFICATION
DC Voltage: 24VRated Current: 62.5A
Voltage ADJ. Range: 21.6~26.4V
Efficiency: 87%
Dimension: 278 x 177.8 x 63.5(L*W*H)
joe2004 發表於 2012-12-12 18:52:23 | 只看該作者

你可以去鴨記買個30v錶頭駁正負極,自己做都得,加埋燈仲得,又平又經濟,
Bluebird 發表於 2012-12-12 20:47:28 | 只看該作者
how much 730 net3 now? any comment on it?