RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: joho
打印 上一主題 下一主題
收起左側

死啦, 我最喜歡的 Stadium Truck class 回歸啦! DEST-210!

樓主| joho 發表於 2012-6-30 14:11:08 | 只看該作者
我的 Team Durango DEST210R 終於到啦  

slowerthanyou 發表於 2012-6-30 14:22:58 | 只看該作者
samsamfish 發表於 2012-6-30 14:43:34 | 只看該作者
嘩.......................快到吖...............我尋日先同林sir落order...........咁快就有?

Durango個website都係隱形圖咋woo><.........無言.....我只有两個字...envy同勁...

John C兄210D tresrey TYTD078,079,102,103 同071.......臂碼.....限滑是否一樣?.......係就要執定了

JJ wang 原來不止buggy 高手......F1 都係冠軍人馬,.......年紀輕輕.......利害.........我估佢daddy都係RC 迷...............

登錄/註冊後可看大圖

(Photo captured at EXOTEK website)
 樓主| joho 發表於 2012-6-30 17:52:26 | 只看該作者
據我了解,Tresrey 210的改件全部合用,畢竟ST 只係加長左陣同臂,買啦!
smallfaifai 發表於 2012-6-30 23:39:34 | 只看該作者
多D人玩truck 啦,我架rc10T4都係愛車之一,超好玩~
亦令我愛上2WD
peterdog 發表於 2012-7-1 12:56:32 | 只看該作者
請問架車要幾錢?
mansiu 發表於 2012-7-1 18:32:24 | 只看該作者
回復 joho 的帖子

你真係好很毒呀
shortcourse 發表於 2012-7-1 21:48:05 | 只看該作者
dead class