RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1686|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇36機的官方網同相?

acdebby 發表於 2006-10-28 21:55:11 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
如題!

thx
zifu 發表於 2006-10-29 02:20:15 | 只看該作者
 樓主| acdebby 發表於 2006-10-29 20:00:09 | 只看該作者
小步 發表於 2006-10-29 22:08:51 | 只看該作者
一架係36 膠版
一架係36 金屬頭版...不過w記o的金屬野 屎到呢~~~~
真係要就買膠版好過~

不過w記好似不出空機很久了,套機 就/////不用我說,問下人就知了..XDD
 樓主| acdebby 發表於 2006-10-30 12:51:54 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-10-29 22:08 發表
一架係36 膠版
一架係36 金屬頭版...不過w記o的金屬野 屎到呢~~~~
真係要就買膠版好過~

不過w記好似不出空機很久了,套機 就/////不用我說,問下人就知了..XDD

如果在zifu 果度買,起碼要點改先容易飛?(包括:機,電子野,控,等全部野)

小步 發表於 2006-10-30 16:57:16 | 只看該作者

除左架機身,咩都換哂.主要唔係好唔好飛問題,係安全問題呢...w記電子野可信情度係 30%以下.
當然, 一千幾百又想 玩玩cp 機就只有 w記可選了.

不過想飛400級,何不用 eagle 1/2 ?
跟上天地飛6c ccpm
無刷馬達 15c鋰電等 加上來都是2000多元就可以飛了.
起碼不用浪費也不用煩
 樓主| acdebby 發表於 2006-10-30 18:32:41 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-10-30 16:57 發表

除左架機身,咩都換哂.主要唔係好唔好飛問題,係安全問題呢...w記電子野可信情度係 30%以下.
當然, 一千幾百又想 玩玩cp 機就只有 w記可選了.

不過想飛400級,何不用 eagle 1/2 ?
跟上天地飛6c ccpm
...

如果買淨36機包咩?

加埋夠安全的野要幾錢?
小步 發表於 2006-10-30 20:18:21 | 只看該作者
我想36而家只有套機賣了, 加上36 空架都唔會化算,因為出左好多平野.
套機來說,一佢套電子野, 真係問題多多, 唔係講一定唔work, 只係 你根本估佢唔到幾時會死.
穩定可信性太差, 套機用380motor hold機都死死下.改無刷咩? 套遙控接受隋時short比你睇
打到人唔小事的,換哂佢個價不如直接上架好o的o既機?
2500蚊上下 不如買架eagle#1 好過 ,如果要1000或以下 買架FP 機或LAMA 仔funFLY
小步 發表於 2006-10-31 14:12:16 | 只看該作者
EAGLE