RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1591|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日開左半日工, 見你地D SC咁正搞到有D心癢癢.......

Evo露筍 發表於 2012-4-22 23:11:15 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日開左半日工, 見你地D SC咁正搞到有D心癢癢.......
有冇咩平靚正, 唔要國產
今日果架噴左MONSTER ENERGY好靚呀~~
oscarchoi 發表於 2012-4-22 23:16:15 | 只看該作者
你知点解禾要放咗架慢爬啦!因為是要專心玩SC
smlming 發表於 2012-4-22 23:37:11 | 只看該作者
回復 Evo露筍 的帖子

AE SC10 4*4 FT $2400已經差不多全OP,個人覺得超抵玩
22年 發表於 2012-4-22 23:39:26 | 只看該作者

Monster Energy 係Moonsideryan部 Losi TEN SCTe
oscarchoi 發表於 2012-4-23 00:52:19 | 只看該作者

露筍兄平玩又容易買零件就AE又或者等TEAM C TS4 短卞啦
tonglau2000 發表於 2012-4-23 09:11:21 | 只看該作者

見到 D c-hing  係倉玩 SC 真係好正, 果場好 fit SC 跑, 仲見到位小朋友(肥仔 ching) 揸住架有對眼的 SC4x4 吾錯同好開心添!
最衰尋日我架 SC 4x4 啱啱壞左, 試吾到
 樓主| Evo露筍 發表於 2012-4-23 10:45:50 | 只看該作者
唔知SC18得唔得呢??平d細部d.....老婆唔炸型丫麻.....
Andrew168 發表於 2012-4-23 10:59:34 | 只看該作者
AE SC10 4*4 FT  好可能係我入場第一部車, 等埋 TS 4 先