RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: camlchris
打印 上一主題 下一主題
收起左側

min- z 靚 track

d.s 發表於 2012-4-4 02:31:42 | 只看該作者
GigaRacer 發表於 2012-4-4 12:22:31 | 只看該作者
how about this?

Tat-tat 發表於 2012-4-4 12:39:12 | 只看該作者

一樣都係好正呀!!!

哩個係唔係你果邊玩開既場呀!
睇落, 去玩都玩得好舒服添喎! (環境舒適)
lwclam 發表於 2012-4-4 12:40:37 | 只看該作者
回復 GigaRacer 的帖子

香港都有就正喇!
Alotom 發表於 2012-4-4 21:22:32 | 只看該作者
正呀!請問響邊鼠嫁?
THX!
GigaRacer 發表於 2012-4-5 08:03:17 | 只看該作者
北加州.

今期場主把miniz 同 drift track 對調, 所以miniz 場大左好多.  要 15sec 先跑完.  上星期五賽過, 好好玩.  有機會真要來玩下.  RCP 好玩,乾淨, track 又可時時改, 又吾整闌車.
白鬍子 發表於 2012-4-5 08:38:15 | 只看該作者
GigaRacer 發表於 2012-4-5 08:03
北加州.

今期場主把miniz 同 drift track 對調, 所以miniz 場大左好多.  要 15sec 先跑完.  上星期五賽過 ...

好幸福啊!
Tat-tat 發表於 2012-4-5 09:29:29 | 只看該作者
我以前以為 RCP Track 係冇圓形灣 (波板糖灣),睇完你張相, 先知道係有既, 仲要係兩個添! (相中右上角) 真係好正!

可以隨時轉 Track? 我見 RCP 板係一塊一塊咁扣住, 轉得多, 吾會好快壞/扣吾實呢?
我未接觸過 RCP,所以可能哩個係好一個白痴既問題, 吾好見笑, 嘻嘻嘻
GigaRacer 發表於 2012-4-5 09:36:05 | 只看該作者
回復 Tat-tat 的帖子

係一塊塊, 我未攪過, 只見場主個個月轉, 又吾見有野爛.
有好多花樣, 期期吾同.
Tat-tat 發表於 2012-4-5 09:54:56 | 只看該作者
GigaRacer 發表於 2012-4-5 09:36

係一塊塊, 我未攪過, 只見場主個個月轉, 又吾見有野爛.

個個月轉!!!
花樣多多!!!

點解我公司只有高層先有得去美國受訓同開會, 點解佢地吾駛小職員跟埋去幫手執頭執尾架!
好想去試下, 只玩一日都應該好開心!
GigaRacer 發表於 2012-4-5 10:18:30 | 只看該作者

如果係就記得星期五,六晚要留低.  每週五,六都有賽架.
Tat-tat 發表於 2012-4-5 11:21:54 | 只看該作者
GigaRacer 發表於 2012-4-5 10:18

如果係就記得星期五,六晚要留低.  每週五,六都有賽架.

好正呀!

如果有機會過去, 玩吾到都要安排時間去睇睇呀!
Wayne~~ 發表於 2012-4-5 11:35:17 | 只看該作者
個塲好大啊!
ellis 發表於 2012-4-5 13:11:57 | 只看該作者

一樓幅圖(有bb)都好似大過ct 同 mms, 廿一樓GigaRacer 師兄post果幅仲大, 唔知ct 同mms有無佢3份之2既size呢~

香港最缺乏既就係地方, 要有廿一樓幅圖咁既size我諗租金同入場費都一定倍增先可以圍皮
ellis 發表於 2012-4-5 13:22:59 | 只看該作者
仲有仲有, 我見好多國際賽及外國地方既比賽頒獎果陣都好似有條肉彈之類既美女企埋或俾d得獎車手攬住一齊影相, 香港好似得偉高1/10瓢移賽至有果位姐姐仔, 其他比賽...........

所以呢個係我唔玩mini z 比賽既原因....................哈哈哈哈哈哈哈:lol
EG4MAN 發表於 2012-4-5 13:23:15 | 只看該作者
正呀..
killermomo 發表於 2012-4-5 13:37:28 | 只看該作者

Ching, 咁你地跑呢d RCP 場用咩呔?

GigaRacer 發表於 2012-4-5 14:46:31 | 只看該作者
回復 killermomo 的帖子

All rubber tires only.  Mostly Kyosho 30 slick front, PN radial/x-patent rear.
killermomo 發表於 2012-4-5 14:51:19 | 只看該作者

OIC, seem to be simply to manage the RCP track, wonder why no boss interest using in HK.....poor -_-'
Tat-tat 發表於 2012-4-5 15:09:52 | 只看該作者
killermomo 發表於 2012-4-5 14:51

OIC, seem to be simply to manage the RCP track, wonder why no boss interest u ...

RCP 都算吾平
一份基本 Package 可以鋪到 2.4m X 3.6m 既 Track
大約都要四千幾蚊港紙, 所以我覺得係錢既問題啦.
不過, 係吾知佢耐吾耐用呢!

http://www.kyosho.com/jpn/produc ... ub_series_id=100071