RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: penny..t.o.p.
收起左側

為耀明盃準備的新車.......開工^-^

樓主| penny..t.o.p. 發表於 2012-1-10 00:24:05 | 顯示全部樓層

油壓 : 頭尾 3 hole
          頭尾油 teampowers 30 oil
          頭彈弓 TOP 1.5 的324
          尾彈弓 TOP 1.5 的306
          唔彈心
Stabilizer Bar 頭 1.4
                   尾 1.2
頭尾油壓位比說明書的放直一個孔
Suspension Mount係用 M 克度係向上
Down Stop 頭 5 尾 4
車高係頭 4.5mm 尾 5.0mm
Toe in out : 頭 0.5 尾 2.5
Camber link : 頭 2.0mm 尾 1.0mm
Camber : 頭尾 1.5度
頭直尾牙叉.....牙叉油 teampowers 1000 oil
希望我直係可以幫到玩 PHOTON 的 C 兄們o拉.......THX!!!

seven 發表於 2012-1-10 00:35:18 | 顯示全部樓層
回復 penny..t.o.p. 的帖子

哈, penny加油, 下次希望唔好再hi到你
 樓主| penny..t.o.p. 發表於 2012-1-10 00:39:51 | 顯示全部樓層
回復 seven 的帖子

我知你係邊個o剌......下次o吾好禁緊張o剌
seven 發表於 2012-1-10 01:37:32 | 顯示全部樓層
penny..t.o.p. 發表於 2012-1-10 00:39
回復 seven 的帖子

我知你係邊個o剌......下次o吾好禁緊張o剌

Yes Sir!
bb149 發表於 2012-1-10 02:01:13 | 顯示全部樓層
penny..t.o.p. 發表於 2012-1-9 23:59
係 JV setting 方面.....由於係行 TEAM POWERS 36R 控制呔.......相信好多 C 兄都有用過這款呔係 JV 玩過 ...

HL19 發表於 2012-1-17 04:26:16 | 顯示全部樓層
Penny兄 請問你個度部T.O.P photon咩價錢?同埋你度有冇相關既parts賣?
 樓主| penny..t.o.p. 發表於 2012-1-17 08:55:59 | 顯示全部樓層
回復 HL19 的帖子

現正還有特價.......$17XX.......相關的parts 我們 RC PENNY SHOP 地齊貨.......THX!!!
 樓主| penny..t.o.p. 發表於 2012-1-17 08:57:16 | 顯示全部樓層
penny..t.o.p. 發表於 2012-1-17 08:55
回復 HL19 的帖子

現正還有特價.......$17XX.......相關的parts 我們 RC PENNY SHOP 地齊貨.......THX!!!

旺角煙廠街興發商業大廈 13 樓 1307 室......營業時間 星期一至五 2:00pm - 9:00pm ......星期六 1:00pm - 6:00pm .....星期日 , 公眾假期 休息......好多謝大家一路的支持......thank you so much!!!
HL19 發表於 2012-1-17 13:26:39 | 顯示全部樓層
收到!遲D請你指教指教!我仲想問除左photon二千蚊內有咩車推介?