RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: TENBOY
打印 上一主題 下一主題
收起左側

葵芳橋底車友會之貴神(強戰)回歸

Noir.KAZE 發表於 2011-12-9 14:29:53 | 只看該作者

佢出既power=一排5500mah,60C電,90C應該係瞬間

係RCMart買.....
rcsinglau 發表於 2011-12-13 00:22:03 | 只看該作者
Excuse me...星期五偷跳真的ma??
ives123 發表於 2011-12-13 21:26:11 | 只看該作者
回復 rcsinglau 的帖子

星期五tcx隊阿ming靜雞雞約左阿忠入trc試車,
你快call埋"仆屎Lee"入去踢館,唔好比機會佢地試到野
rcsinglau 發表於 2011-12-13 22:35:46 | 只看該作者
回復 ives123 的帖子

你 lei? 你是我們的新血。新前鋒。
和熊貓?
ives123 發表於 2011-12-14 23:26:08 | 只看該作者
回復 rcsinglau 的帖子

星期五番工呀,星期日先得,你放心飛,
xray 隊交比我地,一個字"無得書"
rcsinglau 發表於 2011-12-15 03:20:36 | 只看該作者

你這樣說會激勵對手ga..... 雖然你是"無得追".....
我怕他們會跟隨你....今後自稱 TCXray 隊 ar.......
熊貓 發表於 2011-12-17 01:16:16 | 只看該作者
貴神))))救命))))好猛鬼呀))))好靜!
靜到好像無運作,好彩有燈著!
ives123 發表於 2011-12-17 09:48:06 | 只看該作者
回復 熊貓 的帖子

to be utterly bored!
熊貓 發表於 2011-12-18 14:57:32 | 只看該作者
貴神!lrp 出左隻20a火牛好靚仔呀....!
memberbilly 發表於 2011-12-20 01:43:20 | 只看該作者
20a. 夠推差機定tire warmmer?
ives123 發表於 2011-12-20 09:25:37 | 只看該作者
回復 memberbilly 的帖子

我地有幾個隊友需要你既"地獄式防口技爆車大法"簡稱(防口爆)
最初多得你不斷礳練,而家就只有我口爆人,永無被人口爆
釘橋
講完笑幾時出得車呀?電聯
 樓主| TENBOY 發表於 2011-12-20 10:03:16 | 只看該作者
幾時有腳玩12仔???????
ives123 發表於 2011-12-20 11:34:46 | 只看該作者
TENBOY 發表於 2011-12-20 10:03
幾時有腳玩12仔???????

我都想呀,手痕到爆呀,等我打埋比EWING
睇下就唔就到一齊片番轉,
熊貓應該OK掛,
熊貓!!! Ewing !!!Boss Lee 吹雞呀!!!
memberbilly 發表於 2011-12-20 12:44:23 | 只看該作者
冇車 唔玩
我太屎 落車場攪下笑就得
熊貓 發表於 2011-12-20 13:30:30 | 只看該作者
回復 memberbilly 的帖子

我頂.....你知就唔好督爆啦!
我用慣cheap野,唔敢攞出黎獻醜!
但係配回原廠lrp差機,用最大power12a差,仲有8a剩餘,加(賣)tire warmmer,
啱啱好呀!你話...要帶住這套夢幻組合入場玩,多麼的虛榮,多麼的威威呀!
不過我貧買唔起,唔知有無二手呢?
 樓主| TENBOY 發表於 2011-12-20 15:55:30 | 只看該作者
sing 法國好唔好玩呀?????凍唔凍呀?????
what time coming to piay car??????
熊貓 發表於 2011-12-20 15:55:39 | 只看該作者

ives123  You to be deliberately provocative.  發表於 1 小時前

嘿嘿....係又如何呀?我講既每一句話就是他昔日對我講過的,
各人們都沒有因此而跟他計較,反而好言相向,現在我用同一說話反駁他,
境然話我(寸),難道昔日的他就不寸吧!
叫他自己好好反省下吧!(又要大人,又大人唔起)
熊貓 發表於 2011-12-20 16:12:23 | 只看該作者

rcsinglau  Call yr best frd: Mr. Ken !! Ken Sir 有這套夢幻組合. ha.... u 2 very good frds la !! 多麼的威威  發表於 21 分鐘前

Sing,難到你沒有看到Raymond講的話嗎?
排電都6200mAh用2C差都over12a.
那你話我會唔會買吖?!
反正比人督爆,就話你知,我擺明鬼D傻仔買啦!
等佢仲意為自己好威,其實連唔識佢既人都係我地面前
話佢傻仔,攪到我同呀貴和他們食飯時多麼的鑒戒!
熊貓 發表於 2011-12-20 16:32:40 | 只看該作者
回復 TENBOY 的帖子

好玩呢.....?!係咪心中有個擬劃,一玩之下全部解開呢?
但解開後又帶出一個小為人知既問題呢?
點解我同呀貴會知你心入面念什麼!
因為你念到的,我們也念過!
遲D輪到呀Ming....
RC-EVO 發表於 2011-12-20 19:39:43 | 只看該作者
rcsinglau 發表於 2011-12-15 03:20

你這樣說會激勵對手ga..... 雖然你是"無得追".....

池中無如哈自大