RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1895|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Colt既新甲蟲車殼岩唔岩 m03用?

aloha 發表於 2006-8-26 21:10:49 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
駛唔駛反臂或者變身做 M03L?

thanks
SPOONACCORD 發表於 2006-8-26 21:14:59 | 只看該作者
你買左03呀~好唔好玩呀~幾錢~~?
 樓主| aloha 發表於 2006-8-26 21:47:27 | 只看該作者
我架只是舊車, 忘記了當時多少$$
SPOONACCORD 發表於 2006-8-26 22:21:40 | 只看該作者
買了多久呀~?
m03唔係新款?
 樓主| aloha 發表於 2006-8-26 23:05:10 | 只看該作者
小弟認為 m03 算是星星車系中較長青的,
出了這麼久仍可買到 parts.. (可能市場定位比較特別 + 有一班忠心fans)
m03 是由 FF02 演變出來的, 自己估估m03 多少歲吧

大顆兒應該在大窩口, 待一些老手來解答吧..

PS: 知道Colt既新甲蟲車殼合 m03用嗎?
gary 發表於 2006-8-26 23:41:04 | 只看該作者
原帖由 aloha 於 2006-8-26 23:05 發表
小弟認為 m03 算是星星車系中較長青的,
出了這麼久仍可買到 parts.. (可能市場定位比較特別 + 有一班忠心fans)
m03 是由 FF02 演變出來的, 自己估估m03 多少歲吧

大顆兒應該在大窩口, 待一些老手來解答吧.. ...

知道Colt既新甲蟲車殼合 m03用嗎
yes~~
 樓主| aloha 發表於 2006-8-27 09:35:44 | 只看該作者
原帖由 gary 於 2006-8-26 23:41 發表

知道Colt既新甲蟲車殼合 m03用嗎
yes~~

thanks
fyin 發表於 2006-8-27 23:57:05 | 只看該作者
Hi Bro,
我用緊colt的甲蟲殼是跟車的.
輪距是210mm 跟星星的mini cooper是一樣的.
如果M03M就要拆咗加長嗰節parts先用到.