RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 忍者
打印 上一主題 下一主題
收起左側

衝紅燈的忙命小巴

樓主| 忍者 發表於 2011-2-23 22:41:54 | 只看該作者
椰禮 發表於 2011-2-24 01:58:51 | 只看該作者
ot~架gtr好正,新蓮花都係
比小巴撞個車主就慘lo......
MAZDA 發表於 2011-2-24 20:41:13 | 只看該作者
個條紅色小巴佬撞倒人車還要高速走人 ,真可恥...扣佢15分停佢牌便好...比我我實追佢幾條街...
NINEDOWN 發表於 2011-2-24 21:10:10 | 只看該作者
你一定好有''快感''
忍者 發表於 2011-2-23 22:10

快感少少啦   

只係望佢唔好當秋名山 落山  文太飄移 點支煙就得啦
CK4237 發表於 2011-3-6 22:57:35 | 只看該作者
個D小巴佬,的士佬同貨車個D,佢地蓄意衝紅燈我眼見唔小,但無見過會被抄牌,我幾前朝早九點幾係荃灣,當時我剛過燈口就轉黃燈,我車已過路口,無理由停係路中間當然過埋,過對面就有隻大馬叫我停埋一邊,話我衝燈,我同佢講話係剛過時係黃燈,我已經好小心過埋,警察話見到我都係好慢咁駛過路口,不過都係衝燈,..........6舊水,扣5分,講真我自問都算係守法人,當時都有D火.................覺得真係有D唔公平..........................
恐慌性拋售 發表於 2011-3-6 23:25:28 | 只看該作者
我慢行都試過比紅van用高燈射中.狂砵...我都怕左佢讓佢行
忍者 發表於 2011-2-23 22:41
這情況我會故意用更慢的速度去行.
AMAT 發表於 2011-3-7 00:30:15 | 只看該作者
個D小巴佬,的士佬同貨車個D,佢地蓄意衝紅燈我眼見唔小,但無見過會被抄牌,我幾前朝早九點幾係荃灣,當時我剛 ...
CK4237 發表於 2011-3-6 22:57

所以我見黃燈多數停.....免有意外......意外俾人抄牌......

但我咁做呢,就俾後面O的車呠我囉......哈!不過我唔理啦.......

不過前日揸車,架警車跟我後面,我一過就黃燈,佢跟住我後面都照過......
我果時不知幾驚呀......點知佢唔理我,爬我頭繼續行.....當然我唔係停係到啦....
CK4237 發表於 2011-3-7 22:20:14 | 只看該作者
你一過就係黃燈,咁,如果後面無車,你會停係路中心定會過理呢,宜家你衝黃燈後面又有警車,但你又無比抄牌,.....只有講句,你有運又好彩,我就................................同人唔同命呢句話,宜家發覺有D道理.