RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7449|回復: 81
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國產hurrcan 50

小步 發表於 2006-8-23 22:32:16 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
最新hurrcan 50 3D 試飛影片

HELI : hurrican50
blade: rjxhobby carbon fibre main blades   
name : jae hong lee (koren] 12 YEARS OLD
TRANSMETTER : JR 10X
GYRO : 601 + 9251
SERVO :  JR 8321
排气管:HATTORI HNS-2
发动机OS 50 HYPER

影片連接

http://www.tvix.cn/play.php?v=qH6zoNTgW9K&c=myv

清清 發表於 2006-8-23 22:37:06 | 只看該作者
小朋友都玩得掂,應該唔錯喎~
dreamlouis 發表於 2006-8-23 23:06:33 | 只看該作者
好靚呀!~
zifu 發表於 2006-8-24 12:21:24 | 只看該作者
同舊款sceadu ccpm 一樣, 好定
lcctong 發表於 2006-8-26 15:32:18 | 只看該作者
呢隻係clone JR Airskipper, 剛剛裝完試飛,幾定。
 樓主| 小步 發表於 2006-8-26 18:31:12 | 只看該作者
個人感覺,比raptor 50se 仲要快
 樓主| 小步 發表於 2006-8-26 22:24:29 | 只看該作者
cnights 發表於 2006-8-27 00:30:38 | 只看該作者
聽有師兄說...都是屎加得好d....

另外....在hk冇咩support...hehe....
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 00:35:20 | 只看該作者
有片為証,唔得只係人o既問題
清清 發表於 2006-8-27 00:39:22 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 00:30 發表
聽有師兄說...都是屎加得好d....

另外....在hk冇咩support...hehe....

聽講你連Hold都未得,學咩人講在hk冇咩support!

人講你又信,我真係hehehaha笑你大東瓜
cnights 發表於 2006-8-27 00:46:05 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 00:39 發表

聽講你連Hold都未得,學咩人講在hk冇咩support!

人講你又信,我真係hehehaha笑你大東瓜

hehe...我是未識hov...又點??

現在我只是講回件事實...我講的野真是個c兄說...如果它是好過屎加德....大把人飛了....另外有留意外國mag...一早有介紹....

另外你想問下有咩support???不要同我就是他本人.....

而且有時d野唔好只是睇一面...你去信他冇所謂...不過他是不是值得信就另一會事....

p.s. 隻野是抄jr skipper ga..而香港有賣jr parts真是唔多....14f做jr都唔齊...想搵都難...
cnights 發表於 2006-8-27 00:48:10 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 00:35 發表
有片為証,唔得只係人o既問題

我還記得你當時教我一句....如果背後有一team人support你....有咩野唔得...haha....
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 00:52:15 | 只看該作者
ammm....

有人會like benz ,有人會like 日本車

同樣,一架機的好壞性能 都是要看事實

片中小子飛的hurrcan 就跟賣街的同一setting

如果飛的機手是菜鳥,我想給他什麼機都沒意思也飛不出什麼性能可言
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 00:57:05 | 只看該作者
一team人 ???小孩友想得太完美了吧

連老細德國佗在內, 加埋所有人都不到10個.

加上hurrcan 從未在香港上市開賣

回去找你的c兄慢慢玩吧,同你講根本浪費時間
cnights 發表於 2006-8-27 01:00:03 | 只看該作者
hehe....

我都明白....賣花一定是讚花香的....

當日有人賣60時都說60是好機....final唔知有人講咩le....

小弟在此想提出小小野,選擇機種是都要注意的野:

1) 售後服務的支援....
2) 本地有冇地方買parts
3) repair 時要幾錢...
cnights 發表於 2006-8-27 01:01:04 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 00:57 發表
一team人 ???小孩友想得太完美了吧

連老細德國佗在內, 加埋所有人都不到10個.

加上hurrcan 從未在香港上市開賣

回去找你的c兄慢慢玩吧,同你講根本浪費時間

當然la...因為只有你賣a ma....
清清 發表於 2006-8-27 01:02:02 | 只看該作者
世界文章一大抄,同樣29吋電視幾十個牌子出添!咪又係29吋電視!

老實講,人人買野都想平,叫人家係大陸買返黎俾你都係因為想平d,

俾著我係人家既話我費事啋你添,買果幾百蚊野要無錢兼不特只,

唔好話水腳搵唔到,連飯盒都無個,仲要俾人唱炒左佢架做左手腳既機,

唱到連自己個網都臭埋,攪到得返小貓三幾隻!唔衰羅黎衰!正一小丑!
skylam 發表於 2006-8-27 01:05:18 | 只看該作者
其實好多機PARTS都唔會成日有....LOGO黎D好機都唔會成日有...要買都係訂.....其實好機D PARTS訂OR等都唔緊要最緊要有就得....如果係熟手O既機師玩炒機O既機會都自然細....我玩車都玩MUGEN mtx4喇D PARTS 人地都成日話好難買..咪又鬼咁多人玩..WHY咪因為部車正LOR....
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 01:06:14 | 只看該作者
heheeee

讚花香唔一定就會香
一個不懂飛不懂裝也不懂調的人去評價一架有片為証的 實力好機.
raptor ,hirobo demo 片都有一大班人去support.
但,唔好意思,此片只是那小子 拍回來給我看看他的技術吧了,沒你所說的什麼一team 人去support
1) 售後服務的支援....
    各大代理都有完善零件 [香港未有]

2) 本地有冇地方買parts
    未來會有...冇人叫而家去買

3) repair 時要幾錢..
    XDD 一定比raptor 同hirobo 平,
cnights 發表於 2006-8-27 01:10:17 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:02 發表
世界文章一大抄,同樣29吋電視幾十個牌子出添!咪又係29吋電視!

老實講,人人買野都想平,叫人家係大陸買返黎俾你都係因為想平d,

俾著我係人家既話我費事啋你添,買果幾百蚊野要無錢兼不特只,

唔好話水腳搵唔到,連飯盒都無個,仲要俾人唱炒左佢架做左手腳既機,

唱到連自己個網都臭埋,攪到得返小貓三幾隻!唔衰羅黎衰!正一小丑!

希望你小心你的字眼...如果我之前講小步的野有任何是錯....我可以在所有forum講對不起...就算登東方,apple都可以.....

他是咩人, 心照la...

我真是覺得你可憐....唔知他同你講咩....不過我當日都好似你....信錯了一個"好人"

另外,我今次真是對隻機講返個事實....