RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: daimashing
打印 上一主題 下一主題
收起左側

都係我唔好對世人唔往,收朋友$500,做咗隻惡魔出嚟...

truckman 發表於 2011-1-24 15:14:55 | 只看該作者
回復 21# carvenchow

free到得...............fd 要收錢咩..............咁你要我也free to u ok............tommy shell你見過嗎9代那shell
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 18:06:39 | 只看該作者
回復 22# truckman

點解係都要放火.......你啲大財團玩得喇............我啲小商人以後唔整...ok
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 18:10:12 | 只看該作者
回復 19# GARY^^

你嗰個都好似係健全咁咖...........
Noir.KAZE 發表於 2011-1-24 18:10:23 | 只看該作者
如果d窗邊位係噴上去唔係痴貼紙......都仲可以既......
truckman 發表於 2011-1-24 18:20:57 | 只看該作者
回復 23# daimashing

我不是什麽乜................祗係話你知你咁報價你估你收完2 次錢後重有冇得做...............手工差又收得貴,,,,,,,,,,,,又唔知衰了在那and 冇品..............用咁大紅字咁咪代表你唔衰得low
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 18:32:14 | 只看該作者
回復 25# Noir.KAZE

係痴貼紙.....我覺你先係善意意見我....可以改良
sachimi915 發表於 2011-1-24 18:34:17 | 只看該作者
good good good =]
truckman 發表於 2011-1-24 18:34:54 | 只看該作者
回復 27# daimashing

all 噴係selling point ar
kelvin2626 發表於 2011-1-24 18:35:54 | 只看該作者
500包吾包殼先?
Noir.KAZE 發表於 2011-1-24 18:36:31 | 只看該作者

講真,500做呢隻殼其實一定係有突

1.惡魔之Z隻色應該用透明藍加銀色做,做出黎就唔會咁玩具
2.窗邊位要噴,唔好痴貼紙
3.試下搵廢料做隻鴨翼俾佢,唔難做,都唔會洗你好多錢

做出黎像真又靚仔,加埋心機,咁就值500既......
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 18:36:45 | 只看該作者
回復 26# truckman

對唔住...紅字唔係冇品....係我對你所用架言語有不滿吧...........

這句我可接受{祗係話你知你咁報價你估你收完2 次錢後重有冇得做}
caoyi1 發表於 2011-1-24 18:45:25 | 只看該作者
回復 11# daimashing

收藏~
caoyi1 發表於 2011-1-24 18:50:15 | 只看該作者
$500的確係貴左D
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 18:51:29 | 只看該作者
回復 31# Noir.KAZE

其實我以經幫佢整過5,6個殼架啦,上一個HPI以做你所講1,3項都做咗,佢今次要淺色啲,佢仲滿意,2項我會改良,再之前做RX-7頭燈可以用3通開關,開頭燈開燈,關頭燈關燈.........
truckman 發表於 2011-1-24 18:52:53 | 只看該作者
回復 32# daimashing

真的不想你做2011年神人乍...............做shell最花時問................噴shell是代表你的心機錢.............客出錢給你做.........你做到咁還不知錯在那..............u 做shell值100/料錢400吖
我覺得除了硬shell可以咁貴........軟shell要做frame 至可收得呢個價............明嗎
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 18:55:50 | 只看該作者
回復 34# caoyi1

佢自己講值,因為之前揾過摸型鋪話要$6-700唔計油....
佢都有睇你地講啲野......
tsuihiuwai 發表於 2011-1-24 21:43:45 | 只看該作者
收$500 ~~~~~~~/_\
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-25 00:00:52 | 只看該作者
回復 36# truckman

ok...........
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-25 00:10:08 | 只看該作者
cave 發表於 2011-1-25 00:24:16 | 只看該作者
-.- 原來500 係 手工錢 -.-

我以為 500 連埋架車 -.-"

500 貴左少少....

你俾300我.... 我幫你噴我架m3 (黑白 +閃粉底 , 拉裙腳 , 全車走貼字  )