RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: skylam
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日又大出血買o左engine同pipe...

樓主| skylam 發表於 2006-7-29 02:12:38 | 只看該作者
嘩...card我得一張只係用黎交寬頻同電話費 ga jar.....唔好亂用呀....d息好貴ga....我用自己d零用錢partime人工買車車d野....用EPS 好過VISA Master...電視都有講喇無憂消費!!
devilstar 發表於 2006-7-29 02:15:27 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-7-29 02:12 發表
嘩...card我得一張只係用黎交寬頻同電話費 ga jar.....唔好亂用呀....d息好貴ga....我用自己d零用錢partime人工買車車d野....用EPS 好過VISA Master...電視都有講喇無憂消費!!

老友記,睇嚟你理財方面都好似唔錯喎,good!咁你唔玩飛機喇?
 樓主| skylam 發表於 2006-7-29 02:17:42 | 只看該作者
都有玩....唔玩大機玩o下細機....平平地幾百蚊玩o下夠晒
devilstar 發表於 2006-7-29 02:28:03 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-7-29 02:17 發表
都有玩....唔玩大機玩o下細機....平平地幾百蚊玩o下夠晒

有機會搵你教吓我飛先
 樓主| skylam 發表於 2006-7-29 02:29:16 | 只看該作者
我玩直昇機唔係飛機.......
devilstar 發表於 2006-7-29 02:31:30 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-7-29 02:29 發表
我玩直昇機唔係飛機.......

我梗係知啦,不過我未搵到直昇機啲公仔咪搵呢個頂住先囉
andre 發表於 2006-7-29 02:32:35 | 只看該作者
一千一百幾???呢間買?駛吾駛咁鬼鼠!
 樓主| skylam 發表於 2006-7-29 02:38:59 | 只看該作者
唔係鬼鼠....係唔好意思講.....講名比人話我幫人賣廣告就唔好.....有時我買千一到時人地去買又可能平又可能貴d....咁就唔好喇...到時比人話我就唔好.....我都係講個arround數出黎......
 樓主| skylam 發表於 2006-7-29 02:40:49 | 只看該作者
原帖由 devilstar 於 2006-7-29 02:31 發表

我梗係知啦,不過我未搵到直昇機啲公仔咪搵呢個頂住先囉

師兄玩d平平地o既直昇機玩o下都幾過癮.....炒o左返d parts又平....點玩都唔驚
andre 發表於 2006-7-29 03:22:33 | 只看該作者
咁你駛乜講幾錢,我鬼吾知係千一,二左右,你不如話千幾!只係益下0的網友等佢地去間平0的買jei!人地鬼知你講咩!吾好玩啦!
 樓主| skylam 發表於 2006-7-29 03:33:23 | 只看該作者
原帖由 stephen 於 2006-7-29 01:52 發表
你都叫大出血!我今日又係買左os 12tz,電油,撻箱,蛇仔齒四隻,螺絲批,咁我咪重出血!你副os 係邊到買,幾錢?

好似係人地問緊我幾錢....好多人都知幾錢.....我答人地11xx咁都有錯.....

原帖由 andre 於 2006-7-29 03:22 發表
咁你駛乜講幾錢,我鬼吾知係千一,二左右,你不如話千幾!只係益下0的網友等佢地去間平0的買jei!人地鬼知你講咩!吾好玩啦!

人地問我我答11xx咁都有錯呀....你知千一,二關我咩事...人地問我我答o左....我又唔係吹水....我答o左千二人地出去買平o左or貴o左咁到時點...有時識人又平d唔識人又貴d...開人地shop名又唔好.....去到人地買貴o左咁點同人地講呀邊邊之前係度買又咁平wor咁呀......

cho2joe 發表於 2006-7-29 03:40:53 | 只看該作者
你係咪係紅星買批?^^
雷公 發表於 2006-7-29 03:43:52 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-7-29 03:33 發表

好似係人地問緊我幾錢....好多人都知幾錢.....不過我都打o左11xx咁都有錯.....

算啦﹐我諗距今晚心情唔多好﹐所以好燥﹐將你變左出氣袋....有見莫怪
唔洗愁﹐大家早D訓...
 樓主| skylam 發表於 2006-7-29 03:45:50 | 只看該作者
原帖由 cho2joe 於 2006-7-29 03:40 發表
你係咪係紅星買批?^^

係呀
雷公 發表於 2006-7-29 03:47:47 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-7-29 03:33 發表
人地問我我答11xx咁都有錯呀....你知千一,二關我咩事...人地問我我答o左....我又唔係吹水....我答o左千二人地出去買平o左or貴o左咁到時點...有時識人又平d唔識人又貴d...開人地shop名又唔好.....去到人地買貴o左咁點同人地講呀邊邊之前係度買又咁平wor咁呀......

算啦算啦﹐我都唔覺你有咩做錯﹐咪當時運低囉
 樓主| skylam 發表於 2006-7-29 03:49:48 | 只看該作者
原帖由 雷公 於 2006-7-29 03:43 發表

算啦﹐我諗距今晚心情唔多好﹐所以好燥﹐將你變左出氣袋....有見莫怪
唔洗愁﹐大家早D訓...

心情唔好都唔好搵人出氣....我唔係佢d咩人做咩要搵我氣....我答人地野又唔係答佢野
講真玩車都係想開心....做咩要受人氣先....
 樓主| skylam 發表於 2006-7-29 03:53:01 | 只看該作者
原帖由 雷公 於 2006-7-29 03:47 發表

算啦算啦﹐我都唔覺你有咩做錯﹐咪當時運低囉

哈哈.....又係幾時運低..真係農曆7月到撞鬼luuuu....哈哈..
jj01 發表於 2006-7-29 10:57:41 | 只看該作者
Hi...Skylam ..I have a question on your 9254...u put it on MTX4..??
Is that good enough on it..??Tks guy..!!!!
sport 發表於 2006-7-29 11:09:30 | 只看該作者
9254是否高性能servo
Panda 發表於 2006-7-29 11:42:08 | 只看該作者
原帖由 sport 於 2006-7-29 11:09 發表
9254是否高性能servo

S9254 0.06s 3.4Kg-cm

http://www.rc.futaba.co.jp/hobby ... .cfm?product_id=153

用來玩 MTX4 做轉向一定唔夠軚 , 俾多少少錢買隻 9451 啦 .
S9254 若果攞嚟做油門同 Break 3.4Kg-cm 有突o架 , 油鬥反應快踩 Break 駛幾多力吖 ?? 換埋 option 黄色刹車皮效果仲好 .