RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 拉登.狂徒
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我要攪男人

關閉 [複製鏈接]
馬輝 發表於 2010-6-22 14:28:45 | 只看該作者

WELL,以佢1)唔係新手, 2)對貨車的EXPOSURE來說,真係好應該睇下

不過雖然學你話齋,佢真係跛也好,係都唔好鬧出面嘛,你知啦,人地華仔自尊心好重架
rabbitmomo 發表於 2010-6-22 14:36:09 | 只看該作者
WELL,以佢1)唔係新手, 2)對貨車的EXPOSURE來說,真係好應該睇下

不過雖然學你話齋,佢真係跛也好,係都唔 ...
馬輝 發表於 2010-6-22 14:28

哦, 咁我改返佢 !
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 15:36:31 | 只看該作者
澳.........
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 03:34

唉, 連搵幾張相都懶, 我都係專登去幫你搵d相架, 你估我收埋條link牙,
我知仲有d清楚d既相, 不過你唔訓我都要訓, 我先冇再搵咋! 我記得張相係隧道裡面影,
詳細你問下呀亮啦. 面就人地俾, XX華仔X.
dazesin 發表於 2010-6-22 15:38:43 | 只看該作者
落手整下唔明先問啦,....
rabbitmomo 發表於 2010-6-22 16:31:36 | 只看該作者
去到邊都俾人小, 唔X都無用
odaan 發表於 2010-6-22 16:43:03 | 只看該作者
唉, 連搵幾張相都懶, 我都係專登去幫你搵d相架, 你估我收埋條link牙,
我知仲有d清楚d既相, 不過 ...
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 15:36

油車我有一批相 , 不過搵相比佢仲要 "唉" 你 , 甘既態度 , 識整都唔會放料囉
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 23:25:35 | 只看該作者
我知仲有d清楚d既相, 不過 ...
Jazz_Wan 發表於 2010-6-22 15:36

b哥...奥單神....馬生........你地攪錯曬啦.... ....我係話想塭個運油斗製作過程呀上網塭極都塭唔到我就係想知個斗用咩做我响街見過有人改到可以入水放水
老古 發表於 2010-6-23 01:25:41 | 只看該作者
肥鬼,咪再自欺欺人,找圖片都要開帖,根本就慱上鏡.
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 01:39:30 | 只看該作者
老鬼,你把口好大煙呀..咪再自欺欺人,找16t推人都要認叻...揾你開賽練返轉你就慱落水低.
老古 發表於 2010-6-23 01:25

牛叔....你中於遊返上水面啦     講真我真係好有誠意等緊你16t迎戰呀      牛叔
Jazz_Wan 發表於 2010-6-23 01:51:18 | 只看該作者
b哥...奥單神....馬生........你地攪錯曬啦....   ....我係話想塭個運油斗製 ...
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 23:25

咁你唔一早講!!
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 01:52:46 | 只看該作者
咁你唔一早講!!
Jazz_Wan 發表於 2010-6-23 01:51

打小左野        sorry
odaan 發表於 2010-6-23 07:25:01 | 只看該作者
b哥...奥單神....馬生........你地攪錯曬啦....   ....我係話想塭個運油斗製 ...
拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 23:25

製作過程 ?? 無咪自己諗掂佢囉
做乜要人貼比你睇 , 家下係你去求人 , 唔係人地前世爭你既
唔夠講 , 就轉個頭話要製作過程 , 然後就推卸話人搞錯
永遠有咩就淨係識得賴皮 , 講完野唔肯認 , 生安白做個藉口就將所有責任推係人地身上 ,
三四個人睇你既野都係甘睇 , 就係你既問題 , 你唔去檢討 , 仲用一個大話去蓋過另一個大話
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 10:08:58 | 只看該作者
做乜要人貼比你睇 , 家下係你去求人 , 唔係人地前世爭你既
唔夠講 , 就 ...
odaan 發表於 2010-6-23 07:25

你敢講我實冇野講     我又吹你唔漲     把口向你度   實話我好始牛叔叔敢吹牛話用16t推人:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L:L

你吓吓狂車死人    無所謂啦       都比你車開         :L同你有過節   比你狂車死好正常:L       問教學又比人狂.............:L
dazesin 發表於 2010-6-23 10:21:55 | 只看該作者
我深信唔係一定要教學先識整既,肯定每樣野都有第一位發明,...
整唔明咪問人,等人地支援下你囉,唔係問人教你囉...如果一問就問教學,..你不如去徵架車/出錢叫人改啦....
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 10:25:37 | 只看該作者
我深信唔係一定要教學先識整既,肯定每樣野都有第一位發明,...
整唔明咪問人,等人地支援下你囉,唔係問人教你 ...
dazesin 發表於 2010-6-23 10:21

我就唔明點可以改到可入水又用候仔放水        又要             個斗用咩做
odaan 發表於 2010-6-23 10:32:30 | 只看該作者
你敢講我實冇野講     我又吹你唔漲     把口向你度   實話我好始牛叔叔敢吹牛話用16t推人 ...
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 10:08

哼 , 冥頑不靈
馬輝 發表於 2010-6-23 10:34:19 | 只看該作者
唔夠講 , 就 ...
odaan 發表於 2010-6-23 07:25

平心而論,華仔已經改善左

你話之前,仲唔同你開火兼鬥字(&錯別字)多?

不過江山易改,品性難移,華仔仲係咁死要面

老實講,man.fai = 拉登.狂徒已經通晒天,你仲要不知廉恥地用拉登.狂徒之名讚自己...係人都睇到你幾要面.   

想人地對你好,先必要對人好,放下自己樽盬,把心拿出來吧

講呢D其實奧單講到口水都乾,馬輝更只會講一次,下次就係做野
odaan 發表於 2010-6-23 10:43:57 | 只看該作者
我就唔明點可以改到可入水又用候仔放水        又要             個斗用咩做
拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 10:25

如果你日日渣車 , 根本唔會問呢個問題

去湯房執個 私家車 / 貨 Van 水撥射水個壺 , 入面有份潛水摩打 pump , 扯埋條喉出黎
駁 11.1 V , 加個窄喉咀 , 車用兩隻孖咀都射到 5~60 cm 高 , 用一隻孖咀乜都夠
我都唔明有乜甘難諗

比晒成段教學 ?? 擺低幾千銀叫人改算啦

個斗用咩做 , tamiya 出左成個油缸架 , 都仲要問 , 又話自己玩左幾耐遙控車 , 但完全係 "零思考"
成日話人車你 , 甘你話你問之前有無諗過野 , 你話你抵唔抵車喇

如果你真係有心問野 , 唔好作埋 D 甘既死狀 , 比相你仲要 "唉" 人地
意見早就出左黎 , 講野分開十幾截 , 自己講錯講漏仲話人地車你

一個又要玩又唔尊重人 , 講野一舊舊 , 幫你仲好似爭你甘
一個就口出狂言公路上挑戰人 , 成日講埋 D 反智野
共通點就係兩個都鐘意分身
odaan 發表於 2010-6-23 10:46:40 | 只看該作者
平心而論,華仔已經改善左

你話之前,仲唔同你開火兼鬥字(&錯別字)多?

不過江山易改,品性難移,華仔 ...
馬輝 發表於 2010-6-23 10:34

我真係諗唔到佢用乜鬼輸入法打 D 甘既字出黎

超錯 ......
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 13:28:08 | 只看該作者
如果你日日渣車 , 根本唔會問呢個問題

去湯房執個 私家車 / 貨 Van 水撥射水個壺 , 入面有份潛水摩打 ...
odaan 發表於 2010-6-23 10:43

我就係想自己改        起碼知自己手作       有問題易跟手尾          但双星那個我又覺得呔長        太靚又唔捨得買嚟改:(