RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 拉登.狂徒
打印 上一主題 下一主題
收起左側

零件一問

樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-18 13:34:37 | 只看該作者

自己做都得啦    洗鬼買咩        你係鐵甲威龍嗎     金屬野你自己制做難唔到你
MRX-2 發表於 2010-6-18 13:45:45 | 只看該作者
自己做都得啦    洗鬼買咩        你係鐵甲威龍嗎     金屬野你自己制做難唔到你
拉登.狂徒 發表於 2010-6-18 13:34

做到就自已做?自已整一個波蘿包幾錢?出去買一個又幾錢?

一粒螺絲要做唔係問題,但買一粒同造一粒你知個分別係邊嗎?

原來你真係有6個阿哥排係你後面既。
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-18 13:51:03 | 只看該作者
做到就自已做?自已整一個波蘿包幾錢?出去買一個又幾錢?

一粒螺絲要做唔係問題,但買一粒同 ...
MRX-2 發表於 2010-6-18 13:45

成本問題嗎     大量生產12包都唔貴得去邊呀      無人叫你做1粒敢小     做1粒緊係仲貴過買1粒啦
MRX-2 發表於 2010-6-18 14:32:10 | 只看該作者
成本問題嗎     大量生產12包都唔貴得去邊呀      無人叫你做1粒敢小     做1粒緊係仲貴過買1粒啦
拉登.狂徒 發表於 2010-6-18 13:51

咁你要一粒整12粒出黎食呀?
odaan 發表於 2010-6-18 15:29:25 | 只看該作者
拉登.狂徒 發表於 2010-6-18 13:34

你真係唔識人情世故 , 有 D 錢一定要比人賺 , 唔係識整就得

吹下水 , 幫襯下 , 交個朋友 , 到有咩野需要都會幫你諗諗佢 , 算死草倒頭來唔一定著數
呢個世界識人事好過識辦事 , 識辦事都係得個做字