RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: bcgg
打印 上一主題 下一主題
收起左側

硬膠SUPRA

herbert1 發表於 2006-7-25 17:06:38 | 只看該作者
硬膠車殼撞得勁d就爆殼......
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-25 17:07:37 | 只看該作者
原帖由 andrewlio 於 2006-7-25 17:05 發表
部車真係好鬼死靚..

好有真車feel.!!!

不過.. 就係尾車牌到衰左小小.. 如果可以整到似d 真係.... 就真係perfect la.!!!

多謝
而家仲係未開工,今晚開始...
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-25 17:09:36 | 只看該作者
原帖由 herbert1 於 2006-7-25 17:06 發表
硬膠車殼撞得勁d就爆殼......

玩Drift應該好小大撞....不過上次架34整完真係唔捨得玩
andrewlio 發表於 2006-7-25 17:18:18 | 只看該作者
原帖由 bcgg 於 2006-7-25 17:07 發表

多謝
而家仲係未開工,今晚開始...

suggestions 就係..

如果車牌可以用你心目中ge 真車.. 車牌.. 因為呢個真係唔多靚.. 唔多親部車..

then  個jbl 貼紙.. 唔好貼啦... 貼得唔係咁靚...
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-25 17:27:37 | 只看該作者
原帖由 andrewlio 於 2006-7-25 17:18 發表

suggestions 就係..

如果車牌可以用你心目中ge 真車.. 車牌.. 因為呢個真係唔多靚.. 唔多親部車..

then  個jbl 貼紙.. 唔好貼啦... 貼得唔係咁靚...

Thanks
這個是原裝的玩具貼紙,買番來已經貼左,放心,我都覺好樣衰,會delete
全車會重新貼過
andrewlio 發表於 2006-7-25 17:30:15 | 只看該作者
等你的完成品!
ELVINO 發表於 2006-7-25 17:31:44 | 只看該作者
超正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-25 17:33:39 | 只看該作者
原帖由 andrewlio 於 2006-7-25 17:30 發表
等你的完成品!

多謝多謝
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-25 17:34:20 | 只看該作者
原帖由 ELVINO 於 2006-7-25 17:31 發表
超正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

多謝多多謝!
racingchan 發表於 2006-7-25 23:35:16 | 只看該作者
SUPRA硬膠... 正....!!!!
sshh 發表於 2006-7-25 23:44:04 | 只看該作者
真係好靚
個body where買ga?
整得靚實會唔捨得la ,一定睇多過玩,所以都係唔好整咁靚喇
alwaysnico 發表於 2006-7-26 03:20:10 | 只看該作者
D燈座係唔係一早已經有,係唔係又係ny toys'r us 買呢
真係好有興趣想知你點mount個殼落車架到
good job bro!
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-26 09:14:48 | 只看該作者
原帖由 alwaysnico 於 2006-7-26 03:20 發表
D燈座係唔係一早已經有,係唔係又係ny toys'r us 買呢
真係好有興趣想知你點mount個殼落車架到
good job bro!

Thanks
座係係一早已經有,又係上次ny toys'r us 買的,
至於點mount個殼落車架到.......整完再影相上嚟比你睇
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-26 09:17:20 | 只看該作者
原帖由 sshh 於 2006-7-25 23:44 發表
真係好靚
個body where買ga?
整得靚實會唔捨得la ,一定睇多過玩,所以都係唔好整咁靚喇

Thanks
整得靚真係唔捨得架,睇多過玩就真係,
不過我都覺得個殼真係好正
dimsim8 發表於 2006-7-26 11:40:31 | 只看該作者
d wire 係個尾到有咩用?
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-26 11:47:45 | 只看該作者
原帖由 dimsim8 於 2006-7-26 11:40 發表
d wire 係個尾到有咩用?

原裝天線嚟
gibson 發表於 2006-7-26 12:06:00 | 只看該作者
Add oil, hard shell is very heavy, just like the midnight pumpkin, no problem for drift,

I had tried few packs in drifing, quite difficult, I think due to ta03 is a very balance, therefore it is quite difficult to upset the car to drift, take a bit time to gain the technic!!!  Where will you test your car, maybe together!!!
herbert1 發表於 2006-7-26 13:05:31 | 只看該作者
原帖由 bcgg 於 2006-7-25 17:09 發表

玩Drift應該好小大撞....不過上次架34整完真係唔捨得玩

空地玩就實冇死.....玩甩尾小心掃花晒個尾......
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-26 14:05:30 | 只看該作者
原帖由 gibson 於 2006-7-26 12:06 發表
Add oil, hard shell is very heavy, just like the midnight pumpkin, no problem for drift,

I had tried few packs in drifing, quite difficult, I think due to ta03 is a very balance, therefore it i ...

THANKS
依個殼又冇想像中甘重,始終係D大玩具廠出品,D ABS料又靚D, 又啤得薄,所以只係重小小,不過咁像真又有靚,玩DRIFT都投入D,
另我也認為TA03F用嚟玩Drift真係一流...
有冇興趣去天水圍試下車?個場免費喎,
 樓主| bcgg 發表於 2006-7-26 14:07:23 | 只看該作者
原帖由 herbert1 於 2006-7-26 13:05 發表

空地玩就實冇死.....玩甩尾小心掃花晒個尾......

所以好多時玩都用番Tamiya殼算了....