RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: hu2437
打印 上一主題 下一主題
收起左側

D西人真係..........

馬輝 發表於 2010-5-18 08:34:54 | 只看該作者
ivanlee102324 發表於 2010-5-18 16:33:57 | 只看該作者
無得頂呀
嘩...真係好靚呀...
sos 發表於 2010-6-8 22:47:25 | 只看該作者
神乎奇技...部黄色620好靚..
MRX-2 發表於 2010-6-9 14:47:15 | 只看該作者
甚糜大型拖頭活動?,現在這班人並非是全心全意玩遙控貨櫃車的,各懷鬼胎,有的晒身家,有的志在表演,有些更甚者不知所謂,搞小圈子,說三道四,搬弄是非,聲大大無貨賣,試問這樣,又何來有人舉辦大型活動.
老古 發表於 2010-5-17 22:27

敢問老古兄什麼才叫做全心全意玩遙控貨櫃車?(我只知怎樣才叫全心全意渣16t姐)
    攪小圈子?一個人都可以叫做小圈子嗎?
rabbitmomo 發表於 2010-6-9 15:34:48 | 只看該作者
甚糜大型拖頭活動?,現在這班人並非是全心全意玩遙控車的,各懷鬼胎,有的晒身家,有的志在表演,有些更甚者不知所謂,搞小圈子,說三道四,搬弄是非,聲大大無貨賣,試問這樣,又何來有人舉辦大型活動
老古 發表於 2010-5-17 22:27

笑左....係做乜寫咁大段野小自已? 你咪網上周圍說三道四,搬弄是非囉,又唔係玩車,仲要聲大大無貨賣,小圈子小到得返你一個人.......至於不知所謂呢點...你自已諗啦...!
MRX-2 發表於 2010-6-9 16:31:48 | 只看該作者
笑左....係做乜寫咁大段野小自已? 你咪網上周圍說三道四,搬弄是非囉,又唔係玩車,仲要聲大大無貨賣,小圈 ...
rabbitmomo 發表於 2010-6-9 15:34

佢經常都係咁,叫左佢去睇下xx佢又唔去,成日都以為有人害佢.....
rhkp 發表於 2010-6-9 19:07:38 | 只看該作者
鬼斧神工!!!
TigerI2010 發表於 2010-6-9 19:51:56 | 只看該作者

有車展齊齊欣賞啫。

不要憎人富贵,厭人貧。

Thanks,

TigerI2010

rabbitmomo 發表於 2010-6-9 21:38:16 | 只看該作者
佢經常都係咁,叫左佢去睇下xx佢又唔去,成日都以為有人害佢.....
MRX-2 發表於 2010-6-9 16:31

佢話人地各懷鬼胎仲好笑...原來想話佢地晒身家,志在表演.....真係笑到我PX.....一萬幾千玩具係晒身家....佢有咁既思想都幾窮o下....扮晒大思想家又無POINT, 英文差唔緊要, 連中文都寫唔到就真係可悲, 一個CLAUSE入面又書面又白話文又多錯別字, 九唔搭八....扮晒大思想家講至理名言...其實咪又係一條可憐虫..
odaan 發表於 2010-6-9 21:52:11 | 只看該作者
佢話人地各懷鬼胎仲好笑...原來想話佢地晒身家,志在表演.....真係笑到我PX.....一萬幾千玩貝係晒身家....佢有咁既思想都幾窮o下....扮晒大思想家又無POINT, 英文差唔緊要, 連中文都寫唔到就真係可悲, 一個CLAUSE入面又書面又白話文又多錯別字, 九唔搭八....扮晒大思想家講至理名言...其實咪又係一條可憐虫..rabbitmomo 發表於 2010-6-9 21:38

佢又無大佬既料 , 又要扮大佬 , 乜鬼 "貨車渣 Fit 人" , 做唔到就係度自淫 , 以為講左就即係做到 ?? 精神勝利 ??
個個佢都話素未謀面 , 但又扮熟 , 甘佢就走開唔好甘多嗲啦 , 又要威 , 又要戴頭盔
呢 D 甘既粉皮 , 兩野就話到佢無聲出 , 渣 Fit 人 ?? 蕉都無得佢渣
MRX-2 發表於 2010-6-9 23:00:41 | 只看該作者
佢又無大佬既料 , 又要扮大佬 , 乜鬼 "貨車渣 Fit 人" , 做唔到就係度自淫 , 以為講左就即係做到 ?? 精 ...
odaan 發表於 2010-6-9 21:52

悶悶地不如睇番套戲先啦!
http://www.rc-daily.com/forum/vi ... fromuid=47#pid72006
cheung_427 發表於 2010-6-9 23:28:01 | 只看該作者
好靚呀!