RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4283|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

BANDAI 官方投票 - 最想 MG 化機體

利物佬 發表於 2010-4-7 20:04:52 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
登入下列網址就可以投票
一人有三票

http://bandai-hobbyproshop.net/gunpla30th/regist.php

1.鐵奧-機動戦士Z高達
2.重高達-機動戦士Z高達
3.獵犬-機動戦士Z高達
4.瑪拉賽-機動戦士Z高達
5.飆狼-機動戦士高達ZZ
6.德萊森-機動戦士高達ZZ
7.Turn X-Turn A高達
8.V2高達-機動戦士V高達
9.高達Double X-機動新世紀高達X
10.高達維薩戈-機動新世紀高達X
11.諾貝爾高達-機動武闘伝G高達
12.死神高達-新機動戦記高達W
13.重炮手高達-新機動戦記高達W
14.沙漠高達-新機動戦記高達W
15.神龍高達-新機動戦記高達W
16.高達艾比安-新機動戦記高達W
17.多魯基斯-新機動戦記高達W
18.傳說高達-機動戦士高達SEED DESTINY
19.曉高達-機動戦士ガンダムSEED DESTINY
20.OO Raiser(帶飛機的蛋蛋)-機動戦士高達00
21.智天使高達-機動戦士高達00
22.墮天使高達-機動戦士高達00
23.熾天使高達-機動戦士高達00
24.重生高達(李瘋子)-機動戦士高達00
25.須佐之男-機動戦士高達00
26.權天使高達-機動戦士高達00
27.刹帝利-機動戦士高達UC
28.里歇爾(藍色的飛機)-機動戦士高達UC
29.強化型吉岡-機動戦士高達UC
30.基拉·祖魯(綠色那個德國鬼)-機動戦士高達UC
  其他:________________ (請註明)
 樓主| 利物佬 發表於 2010-4-7 20:05:43 | 只看該作者
我投左

16. Gundam Epyon
17. Tallgeese
其他:地獄死神
椰禮 發表於 2010-4-7 20:11:58 | 只看該作者
地獄死神X2
橫掂wing gundam(第1代非zero)都就出,出埋第1代wing zero啦,咁4代wing gundam都出晒啦
jypepe 發表於 2010-4-7 20:28:48 | 只看該作者

投左

THE-O (幫朋友投...佢恨左好耐)
多魯基斯 (小弟覺得最型O既"高達")
其他: 神盾高達 (變番隻靚爪出黎睇下好喎~)

哎呀...唔記得左"鬼子"同"DEVIL GUNDAM"TIM......番屋企又投過 ...仲有AGX-04......
 樓主| 利物佬 發表於 2010-4-7 23:02:03 | 只看該作者

wing zero 應該都會出呱
佢冇得俾人投唔知係咪已經整緊
 樓主| 利物佬 發表於 2010-4-7 23:03:11 | 只看該作者
投左

THE-O (幫朋友投...佢恨左好耐)
多魯基斯 (小弟覺得最型O既"高達")
其他: 神盾高達 (變番隻靚爪 ...
jypepe 發表於 2010-4-7 20:28

seed 系列我都覺 aegis 都係唔錯的選擇
講講下有埋救世主就仲正
jerbet 發表於 2010-4-7 23:14:43 | 只看該作者
13.重炮手高達-新機動戦記高達W
14.沙漠高達-新機動戦記高達W
15.神龍高達-新機動戦記高達W
16.高達艾比安-新機動戦記高達W
17.多魯基斯-新機動戦記高達W

i like W
 樓主| 利物佬 發表於 2010-4-8 02:06:32 | 只看該作者
如果 G 機動武鬥伝出東方師傅隻馬 - 風雲再起,應該幾正
 樓主| 利物佬 發表於 2010-4-8 02:08:47 | 只看該作者
13.重 ...
jerbet 發表於 2010-4-7 23:14

w tv 版 d 機真係唔差
後期果幾部 - 地獄死神夠型,雙龍 II 配色同設計都正,EPYON 夠霸氣
WING ZERO 夠屈機
jerbet 發表於 2010-4-8 02:14:51 | 只看該作者
回復 10# 利物佬

yes... but they never have MG of it !!!
椰禮 發表於 2010-4-8 02:34:32 | 只看該作者
如果 G 機動武鬥伝出東方師傅隻馬 - 風雲再起,應該幾正
利物佬 發表於 2010-4-8 02:06

應該出九龍高達同風雲再起
椰禮 發表於 2010-4-8 02:37:29 | 只看該作者
回復 5# 利物佬

佢e堆應該仲係第1代機,因為wing gundam就出所以e度冇佢名......
如果隻隻高達都要出mg又真係多到數唔晒......

諗起出x高達隻空中霸王高達2都幾好bo
 樓主| 利物佬 發表於 2010-4-9 16:03:10 | 只看該作者

可以係其他果度輸入作出投票
呢部機出都可能好多野玩
 樓主| 利物佬 發表於 2010-4-10 00:35:58 | 只看該作者
砌完記得 post 上黎分享下
毒魚 發表於 2010-4-10 00:58:19 | 只看該作者
我比較想要炮擊型吉姆...(默)
 樓主| 利物佬 發表於 2010-4-10 11:33:29 | 只看該作者
係唔係 1:60 RX 78
fun 發表於 2010-4-11 05:15:17 | 只看該作者
9 12 19
呢3部我都好鐘意"
馬輝 發表於 2010-4-13 09:08:13 | 只看該作者
馬輝投8,17,20

8同20係主角機所以不用多講,但17可是平成高達系列中最有味道的反派機體
jypepe 發表於 2010-4-13 19:55:35 | 只看該作者
多魯基斯 I !
馬輝 發表於 2010-4-13 21:28:24 | 只看該作者
ver 1 2 定係3 ? 先
vayeate 發表於 2010-4-13 19:37

多魯基斯以前出過一套可換1型,2型同3型的1/100,MG大可重覆這個概念