RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: suki
收起左側

小雄子工作室:最新作品 FC08(6燈8功能)

hiace200 發表於 2010-6-7 19:55:24 | 顯示全部樓層
 樓主| suki 發表於 2010-6-7 22:00:02 | 顯示全部樓層

唉~!!好唔低AR~衰多1題~就肥左~又要再來~
hiace200 發表於 2010-6-7 22:59:25 | 顯示全部樓層
唉~!!好唔低AR~衰多1題~就肥左~又要再來~
suki 發表於 2010-6-7 22:00

>O<下次再努力過!
我等待中...................
 樓主| suki 發表於 2010-6-9 23:48:41 | 顯示全部樓層

今日開工啦,盡快攪好比你~~起 錨!!!!
 樓主| suki 發表於 2010-6-15 00:25:35 | 顯示全部樓層
呢幾日同工房C-HING做櫃燈,走馬燈完成30%~
希望2日後完成~
 樓主| suki 發表於 2010-6-18 00:08:37 | 顯示全部樓層
17/6  由即日起買任何產品,可加以下價錢
         T插$4對,TLU-01插$2,接收$2對,12V手機電$50
 樓主| suki 發表於 2010-6-19 22:25:27 | 顯示全部樓層

走馬燈完成60%~
希望明天完成~

努力中~~~~~~~~~~~~~~
D線好多焊到痴線
 樓主| suki 發表於 2010-6-20 18:02:52 | 顯示全部樓層

你份完成啦~100%~
去影片~
http://www.youtube.com/watch?v=m5vo2MzPvBU
 樓主| suki 發表於 2010-6-20 23:51:58 | 顯示全部樓層

另外1份野都攪好了,1次過交收
又去影片
http://www.youtube.com/watch?v=jzu5et_d2Pc
hiace200 發表於 2010-6-21 00:24:49 | 顯示全部樓層
另外1份野都攪好了,1次過交收
又去影片
suki 發表於 2010-6-20 23:51

唔該曬ching
 樓主| suki 發表於 2010-6-21 00:31:18 | 顯示全部樓層

唔洗客氣!!!!希望幫到你~祝你早日完成部靚車~
 樓主| suki 發表於 2010-6-21 00:40:47 | 顯示全部樓層
下2個月開始又要暫時停產了,又要溫的士,再努力~
jacky192930 發表於 2010-6-21 23:11:27 | 顯示全部樓層
....星期6黎唔黎呀...比2隻T公我呀....
 樓主| suki 發表於 2010-6-23 22:22:01 | 顯示全部樓層
....星期6黎唔黎呀...比2隻T公我呀....
jacky192930 發表於 2010-6-21 23:11

應該唔得閒~要溫書~!!!
jacky192930 發表於 2010-6-24 15:25:49 | 顯示全部樓層
應該唔得閒~要溫書~!!!
suki 發表於 2010-6-23 22:22

加油啦咁就.....
 樓主| suki 發表於 2010-6-24 22:19:26 | 顯示全部樓層
加油啦咁就.....
jacky192930 發表於 2010-6-24 15:25

多謝~
 樓主| suki 發表於 2010-6-24 22:42:41 | 顯示全部樓層
12v門邊燈可作底燈(超光)
有白色,紅色,藍色
$40  2條

http://www.youtube.com/watch?v=kOMM1pz4unI
 樓主| suki 發表於 2010-6-26 00:22:53 | 顯示全部樓層
26/6 如果有人有興趣可直接買獨角仙幼蟲如下價錢
        1組/3條   $50  ,  2組  $80 ,  3組$100 送多1條=10條
       PS:家中有32條(售完即止)  工房已有3位C-兄要~
 樓主| suki 發表於 2010-6-28 00:07:41 | 顯示全部樓層
28/6出售自家製LED工程(又要暫時停產!!!!!原因:要考的士)
       暫時停產!!!!!暫時停產!!!!!暫時停產!!!!!暫時停產!!!!!
       今日PM左我既C兄唔洗擔心,我會完成埋~
      其他C兄可PM我/可留電話先,8月頭先有時間做
      本人為業餘性出售自家製LED,對大家不便,請原諒......
 樓主| suki 發表於 2010-6-28 23:04:30 | 顯示全部樓層
28/6  大量新到12vLED門邊燈可作底燈(超光)  防水~
         紫色(罕有) ,綠色 ,白色,紅色,藍色 ,橙色~~
        $40  2條
        $90  包12V電