RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: AMAT
收起左側

加入Wii Resort

Q-pet 發表於 2010-1-28 11:56:51 | 顯示全部樓層
我部WII已經比我放左去一二邊啦
已經對打機無咩興趣..
PS2...WII已經兩年無玩
馬輝 發表於 2010-1-28 12:45:20 | 顯示全部樓層
我老婆都唔見得好多時間玩O架~!哈!

不過可能星期六日晚上玩下咁囉.....

佢都真係恨咗好耐.....睇完吉之島,又去GAME鋪睇.....
我地去GAME鋪睇都睇咗三四個星期啦.....哈哈!

成日都同我講:去 ...
AMAT 發表於 2010-1-25 01:03

到你好像佢有個小朋友的時候你就會真係乜時間都冇
RCman 發表於 2010-1-28 14:38:24 | 顯示全部樓層
到你好像佢有個小朋友的時候你就會真係乜時間都冇
馬輝 發表於 2010-1-28 12:45

有小朋友後的頭幾年真係會好忙下
到小朋友大D....時間就會分配得好D傢啦
 樓主| AMAT 發表於 2010-2-13 01:40:18 | 顯示全部樓層
Wii Resort後.....梗係Wii Fit Plus啦~哈!

我老婆玩上癮啦~
佢買時我又可以痴嚟玩~呵呵!
清清 發表於 2010-2-14 16:31:13 | 顯示全部樓層
Wii Resort後.....梗係Wii Fit Plus啦~哈!

我老婆玩上癮啦~
AMAT 發表於 2010-2-13 01:40

話時話有咩驚推介?
APPLE 發表於 2010-2-25 14:39:52 | 顯示全部樓層

我老婆玩上癮啦~

可以介紹一下 Wii Fit Plus 有D咩玩 ﹠ 點樣好玩法嗎.....??
jacky192930 發表於 2010-2-25 14:52:54 | 顯示全部樓層
我到想買呀...但係我呀媽成日到話下個月先...下到依嫁到宗買反黎= ="

will我玩過好多次同玩過好多隻game 係我女朋友屋企到玩....佢成日叫我上去同佢地成家一齊玩...挑機喎

不過依嫁到少左上去...因為要反工
jacky192930 發表於 2010-2-25 14:56:08 | 顯示全部樓層

我老婆玩上癮啦~

c兄上will癮唔係一個問題  上其他癮先係問題呀嗎....will 可以做瑜伽 可以比你老婆學下 可以輕鬆d
不過天日要反工就唔好比佢打咁夜啦.....
 樓主| AMAT 發表於 2010-2-25 15:21:24 | 顯示全部樓層
可以介紹一下 Wii Fit Plus 有D咩玩 ﹠ 點樣好玩法嗎.....??
APPLE 發表於 2010-2-25 14:39

平衡板可以用埋腳囉......
佢有果O的YOGO練習,肌肉鍛練,平衡板遊戲等等.......

例如你WII RESORT用手嚟踩單車,WII FIT PLUS果個就係用腳.....
APPLE 發表於 2010-2-25 15:44:31 | 顯示全部樓層
平衡板可以用埋腳囉......
佢有果O的YOGO練習,肌肉鍛練,平衡板遊戲等等.......

例如你WII RESORT用手嚟踩單車,WII FIT PLUS果個就係用腳.....
AMAT 發表於 2010-2-25 15:21

想問埋:WII FIT PLUS 一套有(平衡板)係跟幾多個Game呢??.....同埋一套要幾多錢呀??....
 樓主| AMAT 發表於 2010-2-25 16:01:44 | 顯示全部樓層
WII FIT PLUS, 公價係799,平衡板連GAME.
如果你係O的遊戲專賣店買,就會平O的,約750.
 樓主| AMAT 發表於 2010-2-25 16:04:12 | 顯示全部樓層
跟幾多個GAME....好難形容......

佢部份瑜珈動作其實係用唔到果個平衡板.....
肌肉鍛練都係.

所以我會當佢地係夾埋兩個GAME......
計埋其他果O的小遊戲,都一個GAME入面有成廿隻GAME玩.

同埋可以磅重,可以加入動物MII添.即係幫你O的寵物磅重.
APPLE 發表於 2010-2-25 16:25:52 | 顯示全部樓層
WII FIT PLUS, 公價係799,平衡板連GAME.
如果你係O的遊戲專賣店買,就會平O的,約750.
AMAT 發表於 2010-2-25 16:01

$7XX.......咁就問人借黎玩算了.....(通常呢D野都係“三分鐘熱度“)...係呢∼你果“三分鐘“幾時過呢
RCman 發表於 2010-2-25 16:35:00 | 顯示全部樓層
$7XX.......咁就問人借黎玩算了.....(通常呢D野都係“三分鐘熱度“)...係呢∼你果“三分鐘“幾時過呢
APPLE 發表於 2010-2-25 16:25

你機都未買....講咩野呀
 樓主| AMAT 發表於 2010-2-25 16:50:11 | 顯示全部樓層
咁我都有一排冇玩.....哈!
APPLE 發表於 2010-2-25 17:07:32 | 顯示全部樓層
你機都未買....講咩野呀
RCman 發表於 2010-2-25 16:35

過新年前入左貨了........
RCman 發表於 2010-2-25 17:09:56 | 顯示全部樓層
過新年前入左貨了........
APPLE 發表於 2010-2-25 17:07

呢個game要老正都有so....買啦
APPLE 發表於 2010-2-25 17:20:52 | 顯示全部樓層
呢個game要老正都有so....買啦
RCman 發表於 2010-2-25 17:09

呢個game老正係有so....“你“ 買啦
RCman 發表於 2010-2-25 17:24:49 | 顯示全部樓層
呢個game老正係有so....“你“ 買啦
APPLE 發表於 2010-2-25 17:20

我部係行貨...點都要玩老正傢啦
APPLE 發表於 2010-2-25 17:29:52 | 顯示全部樓層
我部係行貨...點都要玩老正傢啦
RCman 發表於 2010-2-25 17:24

果D姦商話我果部玩到老正........(你買啦∼買啦我吾急架∼!)