RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1670|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想問而家mr03同awd仲有冇分行版同日版??

patricklam 發表於 2010-1-24 22:08:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

聽人講日版係made in japan,行版就make in china,而日版就質素好點,係未真有其事??
另外有邊間係可以買完車架,車殼,控之後如果自己係屋企set唔掂可以拎返落去俾間鋪set??因為我想試下自己砌同set,如果佢同我set埋的話使唔使幫我砌埋部車先set?
最後一問,kyosho係香港有冇代理的?如果有係邊間?thx

登錄/註冊後可看大圖

想問問以上車殼係未只有body set冇淨殼賣??如有幾錢??幾時出?thx
d.s 發表於 2010-1-24 22:20:43 | 只看該作者
基本上去車場set就最好,有唔少熱心高手樂意教路,set完又可以即場試~
samchong 發表於 2010-1-24 23:43:03 | 只看該作者
Go to 車場 la, alot of things you cant do it on you own, you have to learn and try it yourself~
alot of high hand willing to help ga la.
 樓主| patricklam 發表於 2010-1-25 15:48:29 | 只看該作者
唔該晒樓上兩位...
咁而家仲有冇分行版日版ga??thx
 樓主| patricklam 發表於 2010-1-25 15:48:47 | 只看該作者
唔該晒樓上兩位...
咁而家仲有冇分行版日版ga??thx
matthew0731 發表於 2010-1-25 21:34:03 | 只看該作者
唔相信仲有分日版同水貨有分別呢樣野
家陣有咩唔係made in china呀
wilsonyee 發表於 2010-1-25 21:37:36 | 只看該作者
everything made in China la
d.s 發表於 2010-1-25 23:42:06 | 只看該作者
matthew0731 發表於 2010-1-25 21:34

有~!日本妹妹~
Delta. 發表於 2010-1-26 03:11:59 | 只看該作者
matthew0731 發表於 2010-1-25 21:34

有好多AV4仔係made in japan架
bluestudent 發表於 2010-1-26 09:30:03 | 只看該作者
日版同水貨

ching ..你玩開星矢神話ka
matthew0731 發表於 2010-1-26 21:47:54 | 只看該作者
有好多AV4仔係made in japan架
Delta. 發表於 2010-1-26 03:11

你2個衰人..教壞小朋友呀