RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: feng
打印 上一主題 下一主題
收起左側

设计左一套M18的底盘(有新版本)

樓主| feng 發表於 2006-8-11 00:01:50 | 只看該作者
原帖由 hellboy 於 2006-8-10 23:24 發表
風兄

你叫我點去買NRX-18?!,真系同你買好過啦!不過我建議你將軸心齒輪?位打穿,有沙吾會卡!

好,哈哈,如果你都中意的到时帮你做板果时就按你的意思来修改,改到你满意,哈哈.其实我都觉得M18好啊,起码出OP件的厂多啊,件齐全啊.如果玩18仔房车我都觉得是M18几好.
AMAT 發表於 2006-8-11 00:02:52 | 只看該作者
OK啦~!要嚟賣都掂啦!~哈!
alien 發表於 2006-8-11 11:21:00 | 只看該作者
幫唔幫nrx 18 的車主做呀feng兄???
alien 發表於 2006-8-11 11:26:14 | 只看該作者
到時唔須要去偉高,找你就ok啦
貴小小我都覺得ok
因為香港出產,用起來都威o的呀!
 樓主| feng 發表於 2006-8-11 12:02:52 | 只看該作者
原帖由 alien 於 2006-8-11 11:26 發表
到時唔須要去偉高,找你就ok啦
貴小小我都覺得ok
因為香港出產,用起來都威o的呀!

SORRY啊,我是广州架,哈哈,其实个价应该同伟高NRX套板的价差吾多,论加工费我肯定便宜过锯拉,不过要打翻少少设计成本入去.吾知点解伟高可以报到甘便宜的,以前华讯的报价一套是4百几啊
其实我有林过整下NRX的,但是本身我自己又无NRX的车架,加上今次整依套都用左吾少钱,发觉真正买的人吾多啊,有D舌本.所以暂时都无能力林做其他了.
不过我好中意18仔依个比例,小巧玲珑,麻雀虽小,五脏俱全.所以都好愿意花多D精力来搞下距.如果再多D人玩就好了.
alien 發表於 2006-8-11 12:07:17 | 只看該作者
OK
唔緊要
但我希望有一架1/18係用belt的
wakaka 發表於 2006-11-23 22:51:09 | 只看該作者
买佐FENG仔个车架,靓就一个字啊