RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: redbullbull
打印 上一主題 下一主題
收起左側

bull bull今天的收穫

PPlam 發表於 2010-1-23 00:18:29 | 只看該作者

bullbull   我重有 353 09  x  3  部  放下毒先  
                 重有 部 牧羊人   V 8   未開盒  <<<  我用住黎做 預備 車  
我係新手黎炸
 樓主| redbullbull 發表於 2010-1-23 00:33:16 | 只看該作者

請不要分化我和hobby pro和鴻聲的感情

我們以一起達到共識了

請大家不要討論有關火咀電的問題

因為這是我bull的個人方面

還有很多,但以私下解決了

可以向大家講的都交待和說了

剩下的不方便向大家說明或交待

請大家不要把解決了的事情重新變為未解決

這樣只會傷害更多人和令事情變到一發不可收拾
 樓主| redbullbull 發表於 2010-1-23 00:40:10 | 只看該作者
bullbull   我重有 353 09  x  3  部  放下毒先  

我係新手黎炸
PPlam 發表於 2010-1-23 00:18

353 09我要呀

你真係好衰

8仔日後都會玩

但不會現在

我先玩1比10先吧
duncan520 發表於 2010-1-23 00:47:29 | 只看該作者
I also want to see the dead body of the HOBBYPRO 4000MAH火咀電.
Please.
georgej 發表於 2010-1-23 00:56:01 | 只看該作者
HOBBYPRO 4000MAH火咀電.新出嗎?
 樓主| redbullbull 發表於 2010-1-23 01:10:09 | 只看該作者
HOBBYPRO 4000MAH火咀電.新出嗎?
georgej 發表於 2010-1-23 00:56

我果日買果枝唔係用膠袋去包裝的

是用吸塑包裝的,後面有一塊拉晒花的hobby pro卡紙

不過e枝換回來的既膠袋裝火咀電真係好勁

3000 mah可以充到4783 mah才full

多了1783 mah

我是用0.5a去充,充了6百多分鍾才滿

証明了性能良好

真係好正

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
duncan520 發表於 2010-1-23 01:37:52 | 只看該作者
WOwo, That's the reason why.... You're good !!! The best of the best !
X-RC 發表於 2010-1-23 02:49:46 | 只看該作者
禁你就唔好話比人聽~~~今天去了鴻聲拿了hobbypro火咀電

不過由4000mah,變了3000mah喇~! 好易誤導其他人~!你可以話支火咀電可以叉到4千幾~! 不過根本Hobbypro就冇出 4000MAH火咀電~!你根本在欺騙人~! ~~~不知所謂~!.........

樓主| redbullbull 發表於 2010-1-23 03:40:55 | 只看該作者
禁你就唔好話比人聽~~~今天去了鴻聲拿了hobbypro火咀電

不過由4000mah,變了3000mah喇~! 好易誤導其他人~!你可以話支火咀電可以叉到4千幾~! 不過根本Hobbypro就冇出 4000MAH火咀電~!你根本在欺騙人~! ~~~不知所謂~ ...
X-RC 發表於 2010-1-23 02:49

你不要自己對號入坐

我只是說換了回來的能充到四千多mah

條屍我又拿唔番又唔係我手

不過你知我是誰

我都知你是誰
duncan520 發表於 2010-1-23 03:50:53 | 只看該作者
I finally know georgej is 版主. nice to meet you here. I'm a new guy here.
I previously thought redbullbull is........ sorry for that.
duncan520 發表於 2010-1-23 03:53:34 | 只看該作者

this is what you said. ...
嘻嘻,另外順便講埋火咀電今天去了鴻聲拿了

不過由4000mah,變了3000mah

So, Kid, you better zip up. too much already.
peace.
Later
boxingjoe 發表於 2010-1-23 09:49:21 | 只看該作者
其實我覺得這件事已告一段落及完美解決, 樓主亦己經收斂的交代, 希望各位不要為d細節而繼讀碟碟不休. 開開心心地享受r/c最緊要.
lung1 發表於 2010-1-23 10:33:59 | 只看該作者
我果日買果枝唔係用膠袋去包裝的

是用吸塑包裝的,後面有一塊拉晒花的hobby pro卡紙

不過e枝換回來的既膠袋裝火咀電真係好勁

3000 mah可以充到4783 mah才full

多了1783 mah

我是用0.5a去充,充了6百多 ...
redbullbull 發表於 23/1/2010 01:10

用0.5a 緊係得啦.............
Racon 發表於 2010-1-23 11:34:16 | 只看該作者

bullbull 介紹你用呢一支, 差一次用一世 , 頭可裝拆火咀 , 電解質用 telfon 鐵氟龍塑膠!!!!!! 包冇火燭
mike20192 發表於 2010-1-23 11:42:58 | 只看該作者
54# Racon

咁大枝Ge!
要錢幾?
bcr2000 發表於 2010-1-23 16:01:55 | 只看該作者
bullbull 介紹你用呢一支, 差一次用一世 , 頭可裝拆火咀 , 電解質用 telfon 鐵氟龍塑膠!!!!!! 包冇火燭
Racon 發表於 2010-1-23 11:34

RACON CHING 枝火咀筆是否--老化鏍絲出品 , 幾銀呀 .
在何處有售 . 謝謝 ---------------------- .
bcr2000 發表於 2010-1-23 16:03:05 | 只看該作者
Racon 發表於 2010-1-23 11:34

RACON CHING 枝火咀筆是否--老化錴鏍絲出品 , 幾銀呀 .
在何處有售 . 謝謝 ---------------------- .
Racon 發表於 2010-1-24 00:35:03 | 只看該作者
RACON CHING 枝火咀筆是否--老化錴鏍絲出品 , 幾銀呀 .
bcr2000 發表於 2010-1-23 16:03

你去KWS找找啦, 應該重有得賣嘅, 呢支買了十年, 當年在 永拆 $300 不包電!