RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 笨仔
收起左側

★★★ 橫洲夜遊會 ★★★

jf813 發表於 2010-1-5 10:03:02 | 顯示全部樓層

37# calokboy
c230 發表於 2010-1-7 20:44:59 | 顯示全部樓層
支持! 支持!
 樓主| 笨仔 發表於 2010-1-7 20:58:59 | 顯示全部樓層
經理,早晨!!
幾時出返嚟玩車先!
jerbet 發表於 2010-1-8 16:09:25 | 顯示全部樓層
01月09日 (六) 間有陽光
13-17 C
65-80 %
大致天晴。 東風4至5級。

finally i can join !!
 樓主| 笨仔 發表於 2010-1-8 20:40:34 | 顯示全部樓層
睇嚟天氣唔錯,巧!到時見! come.gif
calokboy 發表於 2010-1-8 23:04:11 | 顯示全部樓層
jerbet 發表於 2010-1-9 01:34:43 | 顯示全部樓層
what time will u guys start playing?
jf813 發表於 2010-1-9 09:22:57 | 顯示全部樓層
ya, gogogo
wai 發表於 2010-1-9 19:12:51 | 顯示全部樓層
早D...早D...
jerbet 發表於 2010-1-10 01:32:34 | 顯示全部樓層
原来我上一次係玩細場, 今日先真正第一次係橫洲玩.
原来真係好多人...
原来D師兄手車一流...
原来NT-1 + Roller body 真係好快!!
原来真係比Spada放...
原来站在右邊係無可能看到左邊(可能我散光)
原来我的V-one S漏油...
原来炒車可以轉9個村,炒到軸都無左...
(炒左我朋友geV-one s...)
但係...
原来係橫洲玩車係好好玩!!!
下次一定早D開Ball~
 樓主| 笨仔 發表於 2010-1-10 19:03:51 | 顯示全部樓層

原来我上一次係玩細場, 今日先真正第一次係橫洲玩....嘜你去左巴士站嗰邊咩?
原来真係好多人.....................唔算多,上年仲多  
原来D師兄手車一流...................一流  真係醜死怪
原来NT-1 + Roller body 真係好快!!........咁你要買嚟玩吓喇!
原来真係比Spada放...................承讓
原来站在右邊係無可能看到左邊(可能我散光)......咁下次企過D啦,唔洗怕醜個喎!
原来我的V-one S漏油..................咁激!
原来炒車可以轉9個村,炒到軸都無左............橫洲賣點,玩特技飛車丫嘛,新手必經!
(炒左我朋友geV-one s...).............好囉,又有人出新車(人哋)
原来係橫洲玩車係好好玩!!!.....多謝!開心嘅時間特別快,又係時間講BYE BYE!!
下次一定早D開Ball~.........叫埋你D朋友一齊出車玩喇!
calokboy 發表於 2010-1-10 20:48:57 | 顯示全部樓層
v-one-s
lailcm 發表於 2010-1-10 21:38:35 | 顯示全部樓層
733 放出左喇!!!!!!
jerbet 發表於 2010-1-11 00:38:23 | 顯示全部樓層
其實都ng g who is 笨仔師兄 or calokboy師兄...
有無車写真??

嘜你去左巴士站嗰邊咩?.......無ar..係上一次玩電車D師兄Set jo 個細場
咁你要買嚟玩吓喇!.... no la... still cant control that fast speed
(thinking of getting a spada 09!!)
Spada 09 buy basic or buy the 09 R le???
and spada 09 = 天生漏油??
jerbet 發表於 2010-1-11 00:45:43 | 顯示全部樓層
今日中午都有去玩~
有位師兄(藍色Z33 lady with 733 or G4) 失控...
嚇jo一嚇....點知10分鐘後到我...
車無事但係個心飛jo落地獄gam jai....
(好彩無Full油門)
mmz 發表於 2010-1-11 02:16:20 | 顯示全部樓層
55# jerbet

果架係FW05RR, 原來當時死左隻KO的平價SERVO
silvavisil 發表於 2010-1-11 05:02:16 | 顯示全部樓層
 樓主| 笨仔 發表於 2010-1-11 10:03:56 | 顯示全部樓層
 樓主| 笨仔 發表於 2010-1-11 10:41:42 | 顯示全部樓層
其實都ng g who is 笨仔師兄 or calokboy師兄...
有無車写真??

jerbet 發表於 2010-1-11 00:38

可以簡略介紹吓嘅,車輛太多,不能盡錄,詳情請去23#看(由左邊數起):
笨仔   :第一架12仔﹑第五架TA-05﹑第八架NT1
calokboy :第三架Spada 09﹑第六架NT1
wai  :第二架Spada 09﹑第七架NT1
lailcm       :第四架NT1 EC版
OK2006   :Mini Inferno

jerbet 發表於 2010-1-11 13:12:44 | 顯示全部樓層
56# mmz

o...gam F430 hai 733??
我係接収無電.....