RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: xbbbbbb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Scud 09R

樓主| xbbbbbb 發表於 2011-1-18 00:37:48 | 只看該作者
yeeha0518 發表於 2011-1-18 07:39:04 | 只看該作者
幾点?响邊? let join~
 樓主| xbbbbbb 發表於 2011-1-18 09:39:24 | 只看該作者
幾点?响邊? let join~
yeeha0518 發表於 2011-1-18 07:39

幾点,start in the morning
响邊度 ~~~should be PYC
minggalaxy 發表於 2011-1-17 17:23

nastyboy 發表於 2011-1-18 09:47:54 | 只看該作者
請問而家仲有遑間有賣Scud09R呀?琴日出去吾覺眼有既,有的話而家做緊咩價呢?
 樓主| xbbbbbb 發表於 2011-1-18 14:53:52 | 只看該作者
請問而家仲有遑間有賣Scud09R呀?琴日出去吾覺眼有既,有的話而家做緊咩價呢?
nastyboy 發表於 2011-1-18 09:47

酒家冇咩 ? 如冇現貸灣仔, 街市, 酒家可以訂嘅
kay1926 發表於 2011-1-21 15:03:38 | 只看該作者
各位 C HING
請告知小弟  酒家  及 街市  位買
因為想買架玩?
THX
 樓主| xbbbbbb 發表於 2011-1-21 21:26:28 | 只看該作者
各位 C HING
請告知小弟  酒家  及 街市  位買
因為想買架玩纒?
THX
kay1926 發表於 2011-1-21 15:03

酒家:
HEC 鴻聲模型
Phone: +852 2770-7008

街市:
Urban Model Co. 友邦模型
Phone: +852 2710-8309

登錄/註冊後可看大圖
kay1926 發表於 2011-1-22 09:00:07 | 只看該作者
THX C HING
totimothy 發表於 2011-1-23 20:30:07 | 只看該作者
回復 1385# xbbbbbb
CHING,請問SCUD 09R $1800包D咩(除左車架)
同埋係咪有SCUD 09R PRO賣?價錢如何?
ZeroKwok 發表於 2011-1-23 20:49:53 | 只看該作者
回復  xbbbbbb
CHING,請問SCUD 09R $1800包D咩(除左車架)
同埋係咪有SCUD 09R PRO賣?價錢如何?:handshak ...
totimothy 發表於 2011-1-23 20:30

有車殼、Engine、呔呤、電,只係無servo、receiver、control。市面上好似無pro版賣,如果有師兄知香港那裡有賣,通知聲
ZeroKwok 發表於 2011-1-23 20:52:49 | 只看該作者
 樓主| xbbbbbb 發表於 2011-1-23 23:05:11 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

呢隻金色型喎, 咩 no. 呀?
ZeroKwok 發表於 2011-1-24 00:12:25 | 只看該作者
呢隻金色型喎, 咩 no. 呀?
xbbbbbb 發表於 2011-1-23 23:05

唔記得左 不過, 是最基本的一隻金色, 好似係13號
 樓主| xbbbbbb 發表於 2011-1-31 13:14:07 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
  祝各位新年進步, 身體健康

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2011-2-4 21:30:50 | 只看該作者
初三~~初三~~初三~~

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2011-2-6 21:47:04 | 只看該作者
初三嚟唔到 PYC 真喺唔 Happy ~~~

登錄/註冊後可看大圖
P仔 發表於 2011-2-7 02:13:56 | 只看該作者

初三勁多人
minggalaxy 發表於 2011-2-7 08:59:07 | 只看該作者
初三嚟唔到 PYC 真喺唔 Happy ~~~
xbbbbbb 發表於 2011-2-6 21:47

今次嚟唔倒咪下次嚟囉!一世流流長,驚冇機會咩!
不過啲師兄又好愛戴你喎!問點解你成日唔出嚟去咗邊到玩,搞到群情洶湧  
快啲出來現身放底幾舊水嚟食飯化解吓啦。
 樓主| xbbbbbb 發表於 2011-2-7 12:04:00 | 只看該作者
今次嚟唔倒咪下次嚟囉!一世流流長,驚冇機會咩!
不過啲師兄又好愛戴你喎!問點解你成日唔出嚟去咗邊到玩,搞到群情洶湧  
快啲出來現身放底幾舊水嚟食飯化解吓啦。
minggalaxy 發表於 2011-2-7 08:59

初三諗住入來吹吹水拜個年, 希望祝大家兔年開心歡樂龍精虎猛發大財..... 但有人食得多得滯要車佢去睇醫生, 誰不知呢排好多小朋友流感又好少醫生開診, 搞咗幾個鐘.....

呢排好多嘢做完全無玩過車仔, 對手痕得好緊要呀 ~~~

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2011-2-7 12:13:26 | 只看該作者

咁咪好熱鬧囉 ... 喺咪好多人陪你玩追逐戰呢 ... 過癮呀 ...

登錄/註冊後可看大圖