RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

herbert1 發表於 2010-2-7 01:14:31 | 只看該作者
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-7 01:14:45 | 只看該作者
2度尾杯..我有
herbert1 發表於 2010-2-7 01:17:07 | 只看該作者
2度尾杯..我有
sing.kh8212 發表於 2010-2-7 01:14

1度甩甩地,2度再好d.....
jacky192930 發表於 2010-2-7 01:22:46 | 只看該作者
我架TT01M
碳纖底板連二樓板
頭尾TT01E波箱蓋
TRF避震
鋁合金中軸
鋁合金尾杯1度
鋁合金頭尾眼鏡
鋁合金轉向座
鋁合金轉向
頭直尾珠
頭尾萬向
VM2頭擔
全車啤呤
...係咁多...
sing.kh8212 發表於 2010-2-7 01:05

好正喎....
BENNY_謙 發表於 2010-2-7 01:23:48 | 只看該作者
我搞好啦
買左電變
唔知點解張set卡開唔到...
jacky192930 發表於 2010-2-7 01:30:05 | 只看該作者
我搞好啦
買左電變
唔知點解張set卡開唔到...
BENNY_謙 發表於 2010-2-7 01:23

= =...我到唔知嫁= = 呀sing一定知...
BENNY_謙 發表於 2010-2-7 01:32:43 | 只看該作者
= =
買完鬼咁開心
點知返到屋企用唔到
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-7 01:34:32 | 只看該作者
888# BENNY_謙

有錢人
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-7 01:36:45 | 只看該作者
884# herbert1

herbert1 TT01M.有無興趣.可以唔連TRF避震
jacky192930 發表於 2010-2-7 01:42:22 | 只看該作者
= =
買完鬼咁開心
點知返到屋企用唔到
BENNY_謙 發表於 2010-2-7 01:32

唔怕...依到有呀sing...
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-7 01:42:55 | 只看該作者
891# jacky192930

jacky192930 發表於 2010-2-7 01:45:05 | 只看該作者
891# jacky192930

sing.kh8212 發表於 2010-2-7 01:42

做咩下呀....你係高人黎嫁嗎= =
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-7 12:12:23 | 只看該作者
2月6日 青衣遙控車活動 ( 星期6)  

地點:
        (1) 青衣大王下村緑色空地塲      
--->(2) 青衣美景空地塲       
        (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)sing        FF .DC5                      FM27.025 /2.4G
BENNY_謙 發表於 2010-2-7 12:18:13 | 只看該作者
有無c hing有極速電話?
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-7 12:24:26 | 只看該作者
895# BENNY_謙

無喎.........
BENNY_謙 發表於 2010-2-7 12:37:22 | 只看該作者
救命呀
用唔到set卡
herbert1 發表於 2010-2-7 12:59:19 | 只看該作者
2月6日 青衣遙控車活動 ( 星期6)  

地點:
        (3)青衣機鐵橋底

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。

1)sing        FF .DC5                      FM27.025 /2.4G
2)herbert   F111111111              2.4豬

應該係2月10,星期三.............
herbert1 發表於 2010-2-7 12:59:47 | 只看該作者
884# herbert1

herbert1 TT01M.有無興趣.可以唔連TRF避震
sing.kh8212 發表於 2010-2-7 01:36

都有既.............
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-7 13:02:54 | 只看該作者
2月10日 青衣遙控車活動 ( 星期6)  

地點:
        (3)青衣機鐵橋底

參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
    注意事項:
    義務:

2)herbert   F111111111              2.4豬
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-7 13:03:48 | 只看該作者
899# herbert1

你開個價..pm