RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: superchucu
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[完成] 新手造巴士五 (Leyland Olympian 10.4m)

~呀豪~ 發表於 2010-3-1 22:53:39 | 只看該作者
German 發表於 2010-3-1 22:55:22 | 只看該作者
攪牌初步完成,不過...有待改進
superchucu 發表於 2010-3-1 22:47

咁號碼點算?
 樓主| superchucu 發表於 2010-3-1 23:00:33 | 只看該作者

照舊
~呀豪~ 發表於 2010-3-1 23:03:23 | 只看該作者

咁我加而個功能要幾錢?
 樓主| superchucu 發表於 2010-3-1 23:03:36 | 只看該作者
好正啵...如果我又加而個功能要加幾錢??
~呀豪~ 發表於 2010-3-1 22:53

你有幾多錢?
~呀豪~ 發表於 2010-3-1 23:06:53 | 只看該作者
你有幾多錢?
superchucu 發表於 2010-3-1 23:03

=,=sms傾啦....好冇?
MRX-2 發表於 2010-3-1 23:19:09 | 只看該作者
你有幾多錢?
superchucu 發表於 2010-3-1 23:03

佢本來有$4500....
 樓主| superchucu 發表於 2010-3-1 23:21:56 | 只看該作者
佢本來有$4500....
MRX-2 發表於 2010-3-1 23:19

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
~呀豪~ 發表於 2010-3-2 13:23:40 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

[img]http://bbs.rc-evo.com/images/smilies/default/lol.gifhttp://bbs.rc-evo.com/images/smilies/default/lol.gif[/img]
http://bbs.rc-evo.com/images/smilies/d ...
superchucu 發表於 2010-3-1 23:21

=,=得啦....
ASU-1 發表於 2010-3-5 16:23:51 | 只看該作者
天才只是百分之一的靈感,要加上百分之九十九的努力,才算成功
祝師兄成功在望!!!!
 樓主| superchucu 發表於 2010-3-5 17:48:45 | 只看該作者
天才只是百分之一的靈感,要加上百分之九十九的努力,才算成功
祝師兄成功在望!!!!
ASU-1 發表於 2010-3-5 16:23

如果真係好努力咁整....應該幾日就整好一架
MRX-2 發表於 2010-3-5 21:47:35 | 只看該作者
如果真係好努力咁整....應該幾日就整好一架
superchucu 發表於 2010-3-5 17:48

整巴士幾日就有$4500,好過做雞啦!
German 發表於 2010-3-5 21:49:29 | 只看該作者
MRX-2 發表於 2010-3-5 21:47

係好過做鴨
MRX-2 發表於 2010-3-5 21:52:33 | 只看該作者

師兄....你唔諗壞腦啦,我話做雞......係指雞那呀
ASU-1 發表於 2010-3-5 22:56:41 | 只看該作者
師兄....你唔諗壞腦啦,我話做雞......係指雞那呀
MRX-2 發表於 2010-3-5 21:52

師兄注意離題
好似我個post咁
因為嘈交比版主鎖左
 樓主| superchucu 發表於 2010-3-5 23:25:01 | 只看該作者
MRX-2 發表於 2010-3-5 21:47

如果我再賣巴士,一定唔會低過8000
ASU-1 發表於 2010-3-5 23:27:10 | 只看該作者
如果我再賣巴士,一定唔會低過8000
superchucu 發表於 2010-3-5 23:25

咁你係咪賣??
我等你呀~~
買返架過下手癮
MRX-2 發表於 2010-3-5 23:45:51 | 只看該作者
咁你係咪賣??
我等你呀~~
買返架過下手癮
ASU-1 發表於 2010-3-5 23:27

d師兄話自已做會有成功感d喎
ASU-1 發表於 2010-3-6 18:56:51 | 只看該作者
d師兄話自已做會有成功感d喎
MRX-2 發表於 2010-3-5 23:45

家長同錢既問題~
我好慘呀!
前兩日因為成績而比母親大人嘮叨. . .
chan951130 發表於 2010-3-6 19:05:21 | 只看該作者
家長同錢既問題~
我好慘呀!
前兩日因為成績而比母親大人嘮叨. . .
ASU-1 發表於 2010-3-6 18:56

咁要努力D啦