RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pong1221
收起左側

土瓜灣 車友聚會@@ (逢星期二同五都會放車)

樓主| pong1221 發表於 2009-10-30 21:57:43 | 顯示全部樓層
差不多了
準備一下先 到時見
 樓主| pong1221 發表於 2009-10-31 02:55:23 | 顯示全部樓層
玩完 正呀-0-
不過大家都係set車多呀下--
好咁暫定下星期5啦
豪仔1906 發表於 2009-10-31 03:00:46 | 顯示全部樓層
特別多謝rabbit 借控比我試車 3Q
架車D電子野冇事!!!好在

rabbit 下次希望你架車可以run得到la
 樓主| pong1221 發表於 2009-11-2 23:52:16 | 顯示全部樓層
11月6號晚呀-0-
11點唷
豪仔1906 發表於 2009-11-4 01:53:45 | 顯示全部樓層
有幾個人去呢    我未整得切wow= =  我黎玩mini Z
 樓主| pong1221 發表於 2009-11-4 01:58:57 | 顯示全部樓層
快d買支新控咪得囉
豪仔1906 發表於 2009-11-4 21:49:01 | 顯示全部樓層
13xx好貴呀
海怪 發表於 2009-11-4 23:02:11 | 顯示全部樓層
rabbitmomo 發表於 2009-11-5 11:16:06 | 顯示全部樓層

快d買 x 2

知道電子野無事咪得囉,救返個servo牌慳左幾舊水啦,一係咁,你mini-z 支控同接收都可以拆落去架12仔度個播~咁咪有得玩囉
至於我架 s3.......搵緊高手幫我睇~希望今晚有結果啦,好彩有好多ching幫我...
ludo 發表於 2009-11-5 17:23:35 | 顯示全部樓層
1.)邦            tt-01(快車)                       AM 27.025    96404399
2.) 豪仔         SPADA 09                        40.710         90427892
3.) 楠             TT01/DF03                       2.4G
4.)大B         TT01                                27.145
5). rabbitmomo          TA05            一個人玩,都唔記得幾多 FM XX
6.)堃            gtr35                             40mhz
 樓主| pong1221 發表於 2009-11-5 19:42:23 | 顯示全部樓層
好啦好啦 咁大家準備 聽晚黎啦
 樓主| pong1221 發表於 2009-11-5 21:14:32 | 顯示全部樓層
1.)邦            tt-01(快車)                       AM 27.025    96404399
2.) 豪仔         SPADA 09                        40.710         90427892
3.) 楠             TT01/DF03                       2 ...
ludo 發表於 2009-11-5 17:23

你車種係咩唷-0-
唔係車殼
homan8494 發表於 2009-11-5 23:55:53 | 顯示全部樓層
差電先/~\
豪仔1906 發表於 2009-11-6 11:51:25 | 顯示全部樓層
我轉左控!依加行2.4G
145240370 發表於 2009-11-6 12:28:19 | 顯示全部樓層
你地今晚11點玩呀?
可惜太夜...我又唔係住附近
 樓主| pong1221 發表於 2009-11-6 15:11:53 | 顯示全部樓層
-0-你住邊到架
145240370 發表於 2009-11-6 15:55:39 | 顯示全部樓層
大埔.............
 樓主| pong1221 發表於 2009-11-6 17:26:10 | 顯示全部樓層
-0-
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 3 字節系統限制: 8 到 10000 字節
homan8494 發表於 2009-11-6 19:11:17 | 顯示全部樓層
我住大圍都過黎玩-0-
不過我都覺得遠左小小/~\
海怪 發表於 2009-11-6 20:08:19 | 顯示全部樓層
差電差電差電差電差電差電差電差電