RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: dreamlouis
打印 上一主題 下一主題
收起左側

證件相曝光 側田除帽了

有勇冇謀 發表於 2009-10-9 14:25:26 | 只看該作者
agree 佢都唔係 sell 樣, sell 才華...ok we buy ar....no need so diffidence.....
wendy 發表於 2009-10-9 14:32:52 | 只看該作者
NO !! THE FACT IS , NOT FOCUS ON THE MANS LOOK ;

THINK ! ONE DAY SOME DICKHEAD DISCLOSED YOUR HIDDEN SECRET,
THEN PEOPLE SAY - NO BIG DEAL ....

DO WE EVER CARE EACH OTHERS FEELING !?
WHAT HAPPEN TO OUR SOCIETY !?

COLD BLOOD !
wendy 發表於 2009-10-9 14:35:19 | 只看該作者
IM NOT HIS FANS
IM NO LISTEN TO LOCAL SINGERS FOR DECADE
蕃茄仔 發表於 2009-10-9 14:38:28 | 只看該作者
嘩......轉埋做頭像先
海怪 發表於 2009-10-9 14:42:43 | 只看該作者
都無咩問題呀
smallfaifai 發表於 2009-10-9 14:47:55 | 只看該作者
從頭到尾,聽佢o既歌都唔係因為佢個樣......

同埋佢貪靚、唔肯除帽,其實一D都唔出奇.......咪由得佢囉。

最多我只係會有D好奇,想知佢除帽後係咩樣.......但係我唔覺得睇唔睇到會影響我對佢o既觀感,有好歌都係會聽、冇就算數囉,係咁。
AMAT 發表於 2009-10-9 14:49:36 | 只看該作者
好似發現新大陸一樣.......

我都唔知點解有乜咁出奇.......

好出奇咩?係男人都有機會咁O架啦~
jimmy 發表於 2009-10-9 14:53:07 | 只看該作者
我覺得頭幾型喎!
Delta. 發表於 2009-10-9 14:55:55 | 只看該作者
其實好正常係香港好多男人一過30都有機會咁O架啦....
wendy 發表於 2009-10-9 15:04:24 | 只看該作者
APPLE 發表於 2009-10-9 15:06:46 | 只看該作者

明星D私人野,你吾比人睇,人地越想睇.......就係咁囉!!

其實佢咁樣無咩問題喎......!都OK啦!.......好啦!大家又吾駛諗佢個頭係點!!

(一出道就應該剃光哂佢,咪吾駛比人玩咁奈囉....!光頭型像可能重好)
IBM 發表於 2009-10-9 16:13:28 | 只看該作者
當年盧冠廷個頭都係咁上下, 羅文都唔爭幾遠,  有乜問題  ??
hatakashi 發表於 2009-10-9 16:18:58 | 只看該作者
NO !! THE FACT IS , NOT FOCUS ON THE MANS LOOK ;

THINK ! ONE DAY SOME DICKHEAD DISCLOSED YOUR HIDDEN SECRET,
THEN PEOPLE SAY - NO BIG DEAL ....

DO WE EVER CARE EACH OTHERS FEELING !?
WHAT HAPP ...
wendy 發表於 9/10/2009 02:32 PM

Well sadly that's part of being a celeb.  It comes with the package, like it or not.
pskyng 發表於 2009-10-9 16:54:21 | 只看該作者

想起之前 6+4 post 被kill,. 個人覺得依個post 更會影工房. 因為依個post 更有可能招至工房負上法律責任(香港). (善意提醒)
hatakashi 發表於 2009-10-9 17:03:45 | 只看該作者
會有咩法律責任? 願聞其詳
glen6831 發表於 2009-10-9 17:16:46 | 只看該作者
老實, 佢真身個樣只係普通 d ja... M 字頭, 係人都知在相學係好野來的.
比起佢穿西裝加板仔帽仲好看好多啦!! 佢穿西裝加板仔帽個樣其實真係好 BAD TASTE!!!
天娜 發表於 2009-10-9 17:51:37 | 只看該作者
我唸如果佢一出道就以真look示人, 都無咩咁大不了, 見慣就無事, 問題係佢一出道就開始帶板仔帽, 開頭以為係佢出道既image, 後來先知原來係有苦衷, 到後來可能連佢公司或佢都接受唔到現實, 唔願意冒依個險, 驚影響佢形象
清清 發表於 2009-10-9 19:44:27 | 只看該作者
廿年前有位車友(而家仲有玩)笑另一位車友(已經無玩)廿歲仔就禿頭,
點知幾年後笑人果位車友開始甩頭髮,短短日子甩到仲禿過另一位車友,
所以我係唔會笑朋友仔禿頭,但禿頭咪禿囉,臭田本身又唔係靚仔,
載帽會越載越甩得快同多,好似而家攪到俾人放晒上網咪仲on居
vampire 發表於 2009-10-9 19:56:55 | 只看該作者
chacha 發表於 2009-10-9 20:51:09 | 只看該作者
廿年前有位車友(而家仲有玩)笑另一位車友(已經無玩)廿歲仔就禿頭,
點知幾年後笑人果位車友開始甩頭髮,短短日子甩到仲禿過另一位車友,
所以我係唔會笑朋友仔禿頭,但禿頭咪禿囉,臭田本身又唔係靚仔,
載帽會越 ...
清清 發表於 9/10/2009 19:44

他朝君體也相同